2777
2789
عنوان

تجربیاتتون از لیزر بیکینی

4932 بازدید | 18 پست

خیلی دوسدارم لیزر کنم از شرشون راحت شم ولی خجالت داره اون شخص چجورهکه انجام میده  تجربه خوب و بد دارید بگید من خجالت میکشم بعد حس میکنم زیگیل تناسلی یا ایدز میگیرم،چیکارکنم واقعا پوست صاف میشع؟و بعدش کرم چیزی هم میخواد بزنم؟

موها خیلی ضخیمه دردش زیاده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 18 جلسه لیزر رفتم برای کل بدنم 

بیکینی زودتر از همه جا جواب داد 

بهداشت رعایت شد اصلا انتقال بیماری ای نداشت 

خجالتم دیگه باید کنار بیای اگ قصدت جدیه

هیچ مویی دیگه در نمیاد 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

دردش زیاده باید کرم بی حسی بزنی بری خودت رسیدی بشوری خشک کنی بعضی جاها نمیگن اینو خودت انجام بده 

حتما برو خیلی تاثیر داره ‌. از بین نمیره کامل ولی ارزش داره مخصوصا بیکینی 

خجالت هم داره خب ولی آدم ناچاره باید کنار بیاد بعد عادی میشه . من خودم خط باسن رو نذاشتم از خجالت بزنه . فقط بیکینی راضیم

مریضی هم نمگیری 

اصلا خجالت نداره

بار اول اگه خیلی اذیت میشی چشاتو ببند بزار کارشو انجام بده از دفعات بعد هی راحت تر میشی

ی جای خوب برو با دستگاه و اپراتور خوب

من خودمم جلسه اول دوم خجالتی بودم ولی دیگه نیستم راحتم😂😂

من 18 جلسه لیزر رفتم برای کل بدنم  بیکینی زودتر از همه جا جواب داد  بهداشت رعایت شد اصلا ...

ببخشید لیزر برای زیربغل باعث میشه که جلوی خروج عرق و سموم از پوست رو بگیره و دیگه آدم بر اثر فعالیت اصلا عرق هم نکنهو بویی نگیره و مام و اسپری نیاز نباشه یارفرقی نداره؟

ببخشید لیزر برای زیربغل باعث میشه که جلوی خروج عرق و سموم از پوست رو بگیره و دیگه آدم بر اثر فعالیت ...

چون دیگه مویی نیست ک عرق و نگه داره خیلیی کمتر بوی عرق میمونه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مرسی گلم یعنی مثل وقتیه یه شیو میکنیمم و مویی نیست؟. یا روی غدد عرق اثر می‌ذاره که کمتر میشه؟

ن روی غدد اثری نداره

پس تعریق و بوش مثل وقتیه که شیو میکنیمم و مویی روی پوست نیست ؟

بله

بله

سلام عزیزم میشه بگی با چه دستگاهی انجام دادی و راضی هستی؟ مراقبت خاصی نداره؟ کااامل موها از بین رفته؟ 

من ساق دستم مو داره خیلی زخیم نیست ولی کرکیم نیست بنظرت انجام بدم؟ 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

سلام عزیزم میشه بگی با چه دستگاهی انجام دادی و راضی هستی؟ مراقبت خاصی نداره؟ کااامل موها از بین رفته ...

سلام عزیزم من از سایناشور راضیم

خیلی راضیم 

نه مراقبت خاصی نمبخواد

فقط بعد لیزر باید کرم زینک بزنی

اگه موهات مشکی باشه جواب میده

سلام عزیزم من از سایناشور راضیمخیلی راضیم نه مراقبت خاصی نمبخوادفقط بعد لیزر باید کرم زینک بزنیاگه م ...

دستگاه کندلا خوبه بنظرت؟ 

من نمیدونم با کدوم برم اینی که شما میگینو نداره. 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒