2777
2789
عنوان

شما خال نامتقارن دارید که خارش داشته باشه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5526 بازدید | 46 پست
خدارو شکررررر، انشالله همیشه سلامت باشید  به نظرت خال پسر من چه شکلیه؟ شما از این مدل خال ها د ...

من یه لکه روی پام دارم. شبیه برگ درخت بود. البته کوچولو تر. اندازه عدس. بعد یه کم بزرگ تر شد به مرور. ولی لکه دیگه مشکلی نداره. خال یه ذره حساس تر هست. حالا شما به دکتر نشون بده. ممکنه بیماری پوستی باشه اصلا. ولی اینکه از بچگی داشته تا حالا، مطمئن باش چیز خاصی نیست. ممکنه خودش تحریکش میکنه یا حساس شده فک میکنه میخاره

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه ها بزرگ بشن اینقدر به ادم استرس میدن 😭😭😭😭

ما حساسیم عزیزم. خود منم همینطورم. پسرم پاش دایم کبود بود. ترسیدم فک میکردم مشکلی داره دور از جونش. بعد فهمیدم توی مدرسه اینقدر به هم لگد میزنن اینطوری میشه 😂

کلا مادر همینه. همش استرس و نگرانی 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
توی عکس خوب نمی افته، خال بی رنگه، تقریبا از دو سه سالگی این خال هارو داشته،. چون شکلشون طبیعی نیس ن ...

به جز خارش علامت دیگه ای نداره؟ بزرگ شدن، تغییر رنگ ، چند رنگ بودن، پوسته پوسته شدن، لبه های نامتقارن، درد، خون اومدن؟

خال شما متقارنه، مال پسر من نامتقارن،  نامتقارن بودنش نگرانم میکنه 😭

نامتقارن هم دارم. پسرم یه دونه روی کشاله پاش داره، کلا عمودی و کشیده هست. مال پسر شما اصلا خال نیست. لکه هست. 

نامتقارن هم دارم. پسرم یه دونه روی کشاله پاش داره، کلا عمودی و کشیده هست. مال پسر شما اصلا خال نیست. ...

توی عکس خوب نمی افته لکه هم سطح پوسته ولی مال پسرم کاملا برجسته اس

خال نا متقارن زیاد دارم. هم برجسته هم تخت. تازه یه قسمتش هم پر رنگ تر و برجسته تره. پارسال دکتر نشون ...

سلام. میشه عکس خال برجستتو بزاری؟

کاریش نکردی؟

منم پارسال نشون دکتر دادم گفت مهم نیست ولی امسال دوباره نشون دادم به یه دکتر دیگه ترسوندم😢

سلام. میشه عکس خال برجستتو بزاری؟ کاریش نکردی؟ منم پارسال نشون دکتر دادم گفت مهم نیست ولی امسال دو ...

صفحه قبل هست عکسش