2777
2789

اینکه تو یک کوپه مشترک با افراد غریبه باشید سخت نیست ؟؟

تو این شرایط به نظرتون قطار اتوبوسی بهتره یا کوپه ؟ 

اگر ۴ نفر بودیم و میتونستیم کل کوپه خودمون باشیم من قطعا کوپه رو انتخاب میکردم ولی دو نفریم

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونید کوپه دربست بگیرید

.نه بابا سخت نیس زیاد

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

اگه همسعرتون اقا هست هم بازم بنظرم شما برین کوپه مخصوص بانوان ایشونم اقایان

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

اگه شب رو تو راهی کوپه بگیر بشه خوابید

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

من تا حالا با قطار هم با خانواده هم با دوستام سفر رفتم

بستگی داره میخواین کجا برین

ولی در کل اینکه آدم با غریبه باشه خیلی سخته اما اگه راهتون خیلی طولانی نیست میتونین تحمل کنین

🥞☕️✨️

اگر مسیرت جوریه ک باید تو مسیر ی وعده بخوابی کوپه انتخاب کن

سختیشم عزیزم نهایت ۱۲/۱۳ ساعت با ادم غریبه

گاهی شانس بیاری همسفر خوب بیفته باهاتون اتفاقا کلی خوش میگذرونین باهم، صحبت و ــ. 

اگه شب رو تو راهی کوپه بگیر بشه خوابید

آره شب خوابیدن داره ، ولی من اینجوری که غریبه پیشم باشه میدونم نمیتونم بخوابم

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
خب باید پول ۴ نفر بدیم

ولی رو به هم بشینید اگه قدتون بلنده پاهاتون مبچسپه بهم خخخخ

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

اگر مسیرت جوریه ک باید تو مسیر ی وعده بخوابی کوپه انتخاب کن سختیشم عزیزم نهایت ۱۲/۱۳ ساعت با ادم غر ...

با اتوبوسی تا حالا رفتید ؟ چجوریه ؟