2777
2789
عنوان

شيائومى يا سامسونگ ؟؟؟؟🤔

49 بازدید | 7 پست

دوستان اينجا كسى گوشى شيائومى ردمى نوت ١٢ پرو 5g داره خوبه ؟؟؟؟ 

انتخابتون بين شيائومى نوت ١٢ و سامسونگ آ٥٤ كدومه ؟؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            

شیائومی کلن امکاناتش بیشتره هر دفعه ام بروزرسانی میده بنظرم شیائومی بهتره 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه پست اخرمو گزارش بزنی لطفا

زدم برات

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
شیائومی کلن امکاناتش بیشتره هر دفعه ام بروزرسانی میده بنظرم شیائومی بهتره 

خودت شيائومى دارى مدلش چيه راضى هستى ؟؟؟

من شیائومی نوت ۸ دارم راضیم خواهرام و برادرم نوت ۱۰ البته نوت۱۰ از همه نظر عالیه نوت ۱۲ ک میگی تقریبا مث نوت ده هست اگ نظر منو بخوای میگم نوت۱۰ پرومکس بخر

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

سلام

وقتتون بخیر

خسته نباشین  چند سوال در مورد نیروی دریایی داشتم ازتون اگر مقدور هست از برادرتون بپرسین

من میخوام عضو حسابداری نیروی دریایی ارتش بشم (لیسانس هتسم و سابقه کار دارم)

چند تا سوال داشتم ازتون اگر امکانش هست از شوهرتون بپرسین و بهم کمک کنین

حقوقش در چه حده؟ ساعت کاریش از 7 الی 2 هست؟ ماموریت داره یا نه؟ (منظور ماموریت با کشتی هست؟) خودم فکر نمیکنم چون حسابداری جوری هست باید یه جا باشی گرچه خودم ماموریت دوست دارم

مرخصیش در چه حده؟    کل سال 12 ماه کار هست یا مدتی هم استراحت؟

من برای انزلی میخوام ثبت نام کنم و از جای گرم مثل جنوب خوشم نمیاد امکانش هست بعد از چند سال منتقلم کنن به جنوب یا شهر های دیگه؟