2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه کمک کنید

207 بازدید | 40 پست

سلام بچه ها من امروز فهمیدم باردارم و اصلا اشتها ندارم یه هفته اس چیز درستی نخوردم. 

میخوام بدونم چیا باید خورده بشه و چیا ضرر داره و باعث سقط میشه. 

ممنون میشم با تجربه ها کمک کنن

هرچیزی رو به اعتدال میتونی مصرف کنی مگر اینکه مشکل خاصی داشته باشی

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفتن بادوم درختی و خرما برای تشکیل قلب خوبه 

موز و گلابی و سیب هم بزووور میخورم چون گفتن خوبه 

آها سوره قلم و حجرات و یاسین هم بخون حتما 

برای تشکیل قلب و جلوگیری از سقط میگن خیلی خوبه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

من هوس چیزای ترش دارم حواست باشه زرشک نخوری 

من خاک تو سرم اصلا حواسم نبود هفته پیش یه لیوان آب زرشک خوردم خداروسکر چیزی نشد 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

مبارکه 

دکتر من گفت جگر ، سوسیس کالباس ، غذاهای کنسروی ، زعفرون نخور 

رژیمی که داد 

روزی دو تا سه لیوان شیر ( من نمیتونم شیر بخورم شوهرم برام شیر انبه ، شیر طالبی، شیر خرما ، شیر موز ) اینجور چیزا درست میکنه میخورم 

روزی یه کاسه ماست 

روزی یه کاسه کوچیک آجیل 

روزی سه عدد خرما 

روزی یه کاسه حبوبات ، بیشترم تاکید دکترم رو لوبیا چشم بلبلی هست، میگه خیلیییی واسع مغژ جنین عالیه

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌