2777
2789

بچها خواهرم داره ازدواج میکنه. دوبار تا حالا اومدن خونمون داداشم نیومد ک خواستگارا رو ببینه. قراره هفته بعد برای اخرین بار بیان و قرارمدارا رو بذارن. بابام زنگ زد داداشم( چون راه دور کار میکنه) اولش گف باشه میام. بعدش سرسنگین شد و دیگه حرفی نزد.

دیشب زنگ زد اگه فلانی و فلانی(  از اقوام) واس عروسی دعوت کنین من نمیام. گفتیم باشه نمیگیمشون. باز زنگ زد من اگه بیام مهریه رو سنگین میگم. بابامم بی زبونه من و مامانمم هرچی بگیم فقط اشوب و دعوا راه میندازه...بخدا خسته شدیم. دو روزه یا چیکه اب کسی نتونسته بخوره تو خونه. خودش از خواهرم بزرگتره ولی مجرده انقد گند اخلاقه خودش میدونه هرجا بره بهش زن نمیدن.

توراخدا جواب تاپیک آخرم رابدین

قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر ندارم، خواهر بزرگم میگفت هنوز ازدواج برام زوده، ولی من خیلی دوسش داشتم و می خواستم ازدواج کنم 🤭

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
الان یعنی حسودیش میشه که میخواد ازدواج کنه زودتر از برادرتون یا نمیخواد خواهرش از پیشش بره؟

حسودیش میشه...از اینکه خواهرم بره و خوشبخت شه ولی اون بخاطر بدبینی و گنداخلاق بودن تو خونه س زورش میاد