2777
2789
عنوان

بیاید اینجا😫😫😫😫

323 بازدید | 17 پست

نزدیک دوماه ک سرم ب شدت شوره داره موهام وحشتناک میریخت و دو روز یبار سرم چرب میشد از حموم ک میومد سرم میخارید اول فکر کردم بخاطر شورس امروز ی تخم شپش تو سرم دیدم چیکار کنم لطفا کمک کنید‌😫😫😫😫

مجبوری کوتاه کنی 

عزیزان  خولهشی بکنم ؟ تو رو خدا یه تاپیک برام بزنید  بگو کاربر @جــنـگـل_بـابــونـه رو تعلیق کنن یه بچه دبستانی برا همه گزارش و فوش می نویسه من خودم ۶ تا تاپیک زدم نمیتونم ممنون خوشجلا

سحر خانومم💃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها تو رو خدا ر عزیزان  خولهشی بکنم ؟ تو رو خدا یه تاپیک برام بزنید  بگو کاربر @جــنـگـل_بـابــونـه رو تعلیق کنن یه بچه دبستانی برا همه گزارش و فوش می نویسه من خودم ۶ تا تاپیک زدم نمیتونم ممنون خوشجلا

سحر خانومم💃

من بچه بودم از مهمون گرفتم یه پودری مامانم از دارو خونه گرفت میزد لای موهامون میموند یه مدت بعد میشستیم کامل رفتن

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

وای از دختر خالهم پارسال گرفتم عذاب در حد مرگ کشیدم تا پاک شد موهامم بلند هر روز کف حموم خوابیده بودم من شامپو لیندین زدم سس مایونز یه روز در میون زدم به کف سرم و کل موهام ۸ ساعت با پلاستیک بستم بعد شستم با تاید سرم و شستم نرم کننده لطیفه میزدم یک و کلا خالی میکردم نیم ساعت با شانه دندانه ریز شونه میکردم روغن زیتون میزدم کف سر و کل مو باز با پلاستیک میبستم تا ۸ ساعت یه ماه اینکارها رو کردم قشنگ پاک شد تمام ملافه ها رو بالشی و پتوها رو با آب داغ بشور 

نه کوتاه کن

نه کچل

نه با نفت بشور نه با تاید. 

نه باشامپو بشور. 

گل ختمی میخری، چندقاشق تو مقداری اب میریزی،  بجوشه. 

مایع لعاب داری میشه. 

از صافی رد میکنی،  اون اب رو ببر حموم موهات رو باهاش بشور. 

با شونه مخصوص شپش شونه بزن

اول شپش ها میان بیرون بعد رشک ها.  بعد میبینی پاکه. 

چندبار تکرار کن تا تو چندروز تا پاک بشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مجبوری کوتاه کنی  عزیزان  خولهشی بکنم ؟ تو رو خدا یه تاپیک برام بزنید  بگو کاربر @ج ...

عزیز درسته ایشون بچست ولی شمام رفتارت بشدت زشت بود همونی ک پربازدید شد و به شعور کاربرا رو زیره سوال بردی اولین نفر خودت باید گزارش بخوری بعدا ایشون پس تاپیک اینو اون نپر وسط

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃