2777
2789
عنوان

سفر خارج با نامزد

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 21 پست
دختره خودش خارجه بازم میخواد بره خارج...پسره کجاست اونم خارجه؟ نمیفهمم😁😯

خانم آمریکاست آقا ایران.قرار بوده برن دبی با هم.چون آقا نمی تونسته بره آمریکا.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

متاسفانه پیچوندتش بستگی به اخلاق طرفین داره ولی من کسی باهام این کارو کنه حس اضافه بودن میکنم ، سرسنگین میشم و صبر میکنم تا خودش برای جایی رفتن پیش قدم شه و اگه نشد رابطم رو تموم میکنم

🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم این کاره ام میدونم 😂 ولش کن بره تامام، یارو پفیوزه، از این شوهر دربیا نیست، بلاخره یه روزی یه ...

نه قبلا که دوستم نرفته بود آمریکا همدیگه رو تو ایران دیده بودن.واقعیه 😁

ولی طرف یه جوریه انگار جدی نمی گیره داستان و.در صورتی که دوستم خیلی پیگیر کاراشه که ببرتش!! من واقعا با این کار پسر بهم برخورد.گفتم ببینم شماها هم حس پیچوندن می گیرین یا نه.

متاسفانه پیچوندتش بستگی به اخلاق طرفین داره ولی من کسی باهام این کارو کنه حس اضافه بودن میکنم ، سرسن ...

دقیقا حسی که من گرفتم..و خیلی بهم برخورد.من نظرم اینه دیگه جواب آقا رو نده.