اگر خواهرتون در طول روز چندین و چند بار بهتون میگفت عزیزم فدات شم زیبای من
چ حسی میداشتید
و اگر در طول روز زیاد بهتون سلام میکرد و حالتون رو میپرسید چیکار میکردید
اعصابتون خورد میشد یا اوکی بودید ؟؟
خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من
درد در تاریخ گم نمیشود بلکه از نسلی به نسله دیگر منتقل میشود.ف.د.همه چیزو در مورد خودم فراموش میکنم این دست خودم نیست ..فقط دیگه میخوام تو حال زندگی کنم... عاشق شعرم عاشق ادبیاتم ...عاشق ف.د.هستم خیلی از من بزرگتره سنش خیلی ولی دله دیگه کاریش نمیشه کرد
مثلا تو پذیرایی باشم برم تو اتاق خواهرم بهش سلام میکنم ابراز محبت میکنم دست خودم نیست خواهرم میگه تو ی چیزی میزنی 😀😀😀
حالا چرا سلام میکنی 😄 من بیشتر مامانمو بغل و بوس می کنم
خب سلام دوست دارم😀
والا فرشتس من میرم خونه خواهر متاهلمم سلام نمیکنم همینجوری حرف میزنیم تنها کسی که سلام میکنه خواهر زادمه که تازه یاد گرفته هر جا میره میگه سلام من اومدم
درد در تاریخ گم نمیشود بلکه از نسلی به نسله دیگر منتقل میشود.ف.د.همه چیزو در مورد خودم فراموش میکنم این دست خودم نیست ..فقط دیگه میخوام تو حال زندگی کنم... عاشق شعرم عاشق ادبیاتم ...عاشق ف.د.هستم خیلی از من بزرگتره سنش خیلی ولی دله دیگه کاریش نمیشه کرد