2777
2789
عنوان

پسرم کار بی ادبی میکنه 😭😭😭😭

2287 بازدید | 90 پست

لعنت به هرکی گزارش بزنه الهی روز خوش نبینه 

تاپیک قبلم نزاشتین مشکلم رو راهنمایی کنن بقیه عقده ای ها گزارش زدید انشالله خیر نبینه هر کس‌گزارش بزنه

مشکلم اینه😢😢پسرم ۳ سالشه 

بچه ها چند بار دیدم یهو ساکته میبینم پشت مبله تمرکز کرده فقط  دست نمیزنه به خودش اصلا  نامحسوس دست زدم دیدم اونجاش

ب ل ن د شده😭میره کنار دسته مبل 

به پاهای پدرش هم دست میکشه و توجه داره 

بخدا هنوز ۳ سالش نشده 

حواسشو پرت میکنم  ولی ازش بدم اومده برام قابل باور نیست میترسم تنهاش بزارم ۲۴ی استرس دارم

حالا بجای گزارش راهنمایی کنید 

میخام بدونم‌مامانهایی ک بچه هم سن من دارید این مشکل براتون‌پیش اومده ؟؟

❌یه هشدار هم به مامانها بدم  شاید هم‌پیش اومده شما حواست نبوده از این ببعد بیشتر حواست باشه  به سکوتشون 

وقتی بی دلیل ساکته بدون یه خبری هست❌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلوغ زودرس پرومکس که نیست.جیش که داشته باشن اونجوره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بلندشدن توهمه هست حتی نوزادانگران کننده نیست سیستم بدنشون اینه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

اون اصلا درکی از غریزه جنسی و اون مسائلی که شما  بخاطرش بدت اومده ازش نداره...کاملا عادیه داره بدنش رو میشناسه و براش تازگی داره..لطفا با مشاور صحبت کن تا کمکت کنه بدون آسیب زدن به بچت از سرش بندازی این عادت رو

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....