2777
2789

بچه ها تقریبا فروردین من یه خواستکار داشتم شرایطش بد نبود ولی بعد از حدود ۱۵ روز که با هم بیرون رفتیم و تلفنی حرف زدیم و اینا ازم خدافظی کرد و من خیلی ناراحت شدم و تو ذوقم خورد 

دیروز داشتم از سر کار برمیگشتم دیدم بهم پیام داده که مریم خانوم میشه هر وقت فرصت داشتین بگین باهاتون تماس بگیرم 

منم وند ساعت بعد بهش پیام دادم که اوکی الان راحتم تماس بگیرین

وقتی زنگ زد میخاستم حرفاشو بشنوم ببینم دلیل رفتنش چی بود 

گفت من احساس کردم شما از نظر مالی بالاترین و یکم استرس گرفتم و از طرفی قسطای آپارتمانی که داشتم میدادم خیلی بهم فشار آورده بود ولی الان سبک تر شدم و نتونستم از فکرت در بیام 

منم خوب به حرفاش گوش کردم و گفتم من جوابم بهتون منفیه چون من اصلا اون زمان حرف از خونه و ماشین نزدم و اگه هر نگرانی داشتی باید با من مطرح میکردی چون با خداحافظی که فرستادی خیلی حس بدی به من دادی و منو به هم ریختی تا چند روز اونم فقط گوش کرد ...

و من ازش خدافظی کردم

به نظرتون کارم درست بود ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.