2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حتما

من با رتبه ۸۰۰۰ انسانی منطقه یک دولتی میارم؟ 

فرهنگیان مجاز شدم اما دعوت ب مصاحبه نشدم 🚶🏻‍♀️💔

الانم امیدم از دست رفته 

که دارم فکر میکنم برم سر چکاری ، بدون اینکه استرس نتایج رو داشته باشم چون فک میکنم هیچی نمیارم

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
اما اگه با ویس بتونم بگم بهتره چون الان سرکارم

سوالم کوتاهه 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
تحصیلی؟ چه مقطعی؟ بپرس عزیزم اگه بدونم حتما راهنماییت میکنم

پشت کنکوریم صفر صفرم تجربی میخوام کنکور بدم میخوام مامایی بیارم نمیدونم چیکارکنم باید ترمیم معدلم انجام بدم چون دیپلم نظام قدیم انسانیم 

بنظرتون شدنیه؟ 

من با رتبه ۸۰۰۰ انسانی منطقه یک دولتی میارم؟  فرهنگیان مجاز شدم اما دعوت ب مصاحبه نشدم 🚶🏻‍♀️ ...

کمی بعیده. بستگی به رشته داره. اما ازت یه سوال دارم. رشته واست مهمتره یا دانشگاه؟ همیشه چشم انداز دورتری واسه زندگیت متصور شو تا راحتتر بتونی تصمیم بگیری. داشتیم طرف رشته ای ک اصلا بازار کار و آینده خوبی نداشت رو دانشگاه دولتی خونده اما بعد از لیسانسش کامل از درس و کار فاصله گرفت

کمی بعیده. بستگی به رشته داره. اما ازت یه سوال دارم. رشته واست مهمتره یا دانشگاه؟ همیشه چشم انداز دو ...

رشتهای غیر تاپ رو چون میدونم میارم انتخاب کردم . 

دانشگا برام مهمتره

مثل جامعه‌شناسی و فلسفه و حسابداری و مدیریتها

پشت کنکوریم صفر صفرم تجربی میخوام کنکور بدم میخوام مامایی بیارم نمیدونم چیکارکنم باید ترمیم معدلم ان ...

شدنی هست حتما چرا ک نه. فقط باید همت بیشتری داشته باشی.رقابت توی تجربی خیلی زیاده و افرادی ک دیپلمشون تجربیه جلوترن با توجه ب سوابقشون. شما باید سوابق تحصیلی ایجاد کنی. اما زمان مناسبی داری تا کنکور. دوبار هم ک برگزار میشه.