الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من با رتبه ۸۰۰۰ انسانی منطقه یک دولتی میارم؟ فرهنگیان مجاز شدم اما دعوت ب مصاحبه نشدم 🚶🏻♀️ ...
کمی بعیده. بستگی به رشته داره. اما ازت یه سوال دارم. رشته واست مهمتره یا دانشگاه؟ همیشه چشم انداز دورتری واسه زندگیت متصور شو تا راحتتر بتونی تصمیم بگیری. داشتیم طرف رشته ای ک اصلا بازار کار و آینده خوبی نداشت رو دانشگاه دولتی خونده اما بعد از لیسانسش کامل از درس و کار فاصله گرفت
پشت کنکوریم صفر صفرم تجربی میخوام کنکور بدم میخوام مامایی بیارم نمیدونم چیکارکنم باید ترمیم معدلم ان ...
شدنی هست حتما چرا ک نه. فقط باید همت بیشتری داشته باشی.رقابت توی تجربی خیلی زیاده و افرادی ک دیپلمشون تجربیه جلوترن با توجه ب سوابقشون. شما باید سوابق تحصیلی ایجاد کنی. اما زمان مناسبی داری تا کنکور. دوبار هم ک برگزار میشه.