2777
2789

خواستم تجربه خودمو برای کسایی که میخوان ارتودنسی کنن بنویسم گفتم هم طولانی میشه هم نمیتونم همه جزئیات بنویسم بهتره اگر سوالی هست پاسخ بدم 😉💜

پ.ن: تازه ارتودنسیم تموم شده پاسخ هام بر حسب تجربه خودم و دوستانم و البته نظر پزشک .

سلام 🙃🦚

لازمه دندونی کشیده بشه?

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مرسی از لطفت

کمترین زمان برای ارتودنسی چقدره ؟

درد داره؟

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
درد داره موقعی که رفتی اول برات وصل کنه؟

زمانی که برای اولین بار وصل میکنه ی احساس فشاری روی همه دندون ها هست که موقع صحبت و غذا خوردن درد دارید حتی گاها موقع اب خوردن درد دارید اما این درد ۲۴ ساعت یا حداکثر ۴۸ ساعت اینده تموم میشه و دیگه طوری بهش عادت میکنید که حتی حسش نمیکنید

سلام 🙃🦚
تا چند سالگی میتونیم ارتود انجام بدیم؟

ارتودنسی محدودیت سنی نداره در هر سنی میشه انجام داد اما خب در سنین کم راحت تره در واقع هر چه زودتر انجام بشه بهتره

سلام 🙃🦚
سلام مرسی از لطفت کمترین زمان برای ارتودنسی چقدره ؟ درد داره؟

قربانت 🥰

زمان ارتودنسی کاملااا بستگی ب نوع فک و دندون شما و البته رعایت مراعات های حین ارتودنسی داره 

مثلا کنده شدن هر براکت باعث میشه زمان ارتودنسی طولانی تر بشه

من خودم حرکت دندونام خیلی سریع بود و همیشه هم خیلی رعایت میکردم ب خاطر همین کمتر از ۲ سال ارتودنسیم تموم شد و ب نظر خودم و دکتر این زمان خیلی کوتاه بود.

درباره دردش هم واقعا خیلی زیاد نیست و خب بعد از چکاپ ماهانه و برای دفعه اول ی کمی درد دارید اونم اصلااا و ابدااا بیشتر از ۴۸ ساعت نمیشه خیلی زود تموم میشه 

سلام 🙃🦚
20 سالمه دوس دارم انجام بدم ولی شرایطش نیس😢

انشالله زودتر انجامش بدی 💜 

اگر بیمه تکمیلی داری برو جاهایی که تحت نظر بیمه تکمیلی اون موقع فقط فرانشیز پرداخت میکنی اونم ب طور قسطی.

مراکز دولتی مثل بعضی از دانشگاه ها هم با هزینه خیلی کم انجام میدن.

سلام 🙃🦚
از مزایا و عوارضش بگو میگن ریشه دندون ضعیف میشه درسته؟ 

از مزایا چهره بسیار زیبا دندون و البته سلامت دندون هاست 

در مورد ریشه دندون ن باعث ضعفش نمیشه چون حرکت دندون ها اروم و ب ریشه فشار نمیاد

اگر یکی از عوارضشو بخوام بگم چون اول باید دندونتون جرم گیری بشه بعدش هم نیاز ب جرم گیری داره شاید کمی مینا دندون ضعیف بشه

که خب بالاخره هر چیزی ی سری مزایا داره ی سری معایب و مزایااا ارتودنسی نسبت ب معایبش کاملا ناچیز

سلام 🙃🦚