پدرشوهرم فوت شده مادرشوهرم ۶تا بچه داره ۳تا پسر که همسر من آخرین بچه خانوادس خانوادش الکی نازش میکشن بهش محبت میکنن که تو جای پدرمونی به بچه آخری این حرف رو میزنن که کاراشون انجام بده قشنگ مشخص بخاطر منفعتش دوسش دارن که به مادرشون رسیدگی میکنه کافیه بگه انجام نمیدم سریع بهشون بر میخوره این به کنار جالبه خواهرش که متاهل ولی مدام به شوهر من دستور میده توقع داره هر لحظه در خدمتش باشه این بدتر اعصاب من بهم میریزه انقدر وقیح یه جمعه خونست شوهرم اونم مدام بهش زنگ میزنن به هر بهونه ای بکشنش خونه مادرشوهرم بیا فلان کار داریم همش خرده فرمایش دارن...
همه چیز بستگی به همسرتون داره، باید خودش اعتنا نکنه
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
میترسه ازشون کافیه یکم بی محلی کنه به حدی خانواده متشنجی هستن که نگووو
خب پس مشکل همسرتونه، مرد متاهل و ترس!!
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
شوهرنون باید یاد بگیره چطور باهاشون برخورد کنه مثلا صبح جمعه پاشین برین یجا گشت و گذار،اگه تماس گرف ...
هر چیزی رو میتونم هضم کنم جز اینکه خواهر متاهلش جای اینکه کاراش به شوهر خودش بگه توقع داره شوهر من هرکاری برای من میکنه برای اون و مادرشم انجام بده این خواهرشوهره خیلی تو اعصابم شوهرشم آدم بد و بی مسئولیتی نیست بگم به برادرش میگه
خب با همسرت صحبت کن منم حقی دارم نمیشه دربست برای خانوادت وقت بذاری
باهاش صدبار صحبت کردم آروم حرف زدم با جنگ و دعوا هر مدلی بگید ولی این خواهره و مادرش مدام دارن چکش میکنن بهش پیام میدن زنگ میزنن به بهونه این که باباشون فوت شده مادرش کاری داره مریضه خرید داره به بهونه مادره همش بهش زنگ میزنن