شبی مجنون نمازش را شکست/بی وضو در کوچه لیلا نشست عشق آن شب مست مستش کرده بود/فارغ از جام الستش کرده بود سجده ای زد بر لب درگاه او/پر ز لیلا شد دل پر آه او گفت یا رب از چه خوارم کرده ای/بر صلیب عشق دارم کرده ای جام لیلا را به دستم داده ای/وندر این بازی شکستم داده ای نشتر عشقش به جانم می زنی/دردم از لیلاست آنم می زنی خسته ام زین عشق، دل خونم مکن/من که مجنونم تو مجنونم مکن مرد این بازیچه دیگر نیستم/این تو و لیلای تو … من نیستم گفت: ای دیوانه لیلایت منم/در رگ پیدا و پنهانت منم سال ها با جور لیلا ساختی/من کنارت بودم و نشناختی عشق لیلا در دلت انداختم/صد قمار عشق یک جا باختم کردمت آوارهء صحرا نشد/گفتم عاقل می شوی اما نشد سوختم در حسرت یک یا ربت/غیر لیلا بر نیامد از لبت روز و شب او را صدا کردی ولی/دیدم امشب با منی گفتم بلی مطمئن بودم به من سرمیزنی/در حریم خانه ام در میزنی حال این لیلا که خوارت کرده بود/درس عشقش بیقرارت کرده بود مرد راهش باش تا شاهت کنم/صد چو لیلا کشته در راهت کنم
چو خدا بوده پناهت ، چه خطر بوده زِ راهت؟ خدا یار باشد ؛ دشمن هزار باشد۞۞
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.