عالیع مدیر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5865 عنوان بیاین عکس نینی های خوشگلتون بزارین 🥺💜 | مشاهده متن کامل بحث + 1191 بازدید | 60 پست به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂 1402/06/19 | 11:55 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عالیع مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5865 این چیه🤣 به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
عالیع مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5865 اینام دو تا خواهر زاده شیطون دیگم هستن ندیدم که به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
_مارال عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 2322 فوت کرده😔😭 ای خدا حکمتت وشکر خدا بهت صبر بده😭 مردی که تو نی نی سایته جای خواهر ماست
عالیع مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5865 فوت کرده😔😭 آخ قلبم درد گرفت چراا به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
عالیع مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5865 ووی😂 به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
عالیع مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5865 این کیهه 🤣 به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
نون_جو عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 376 واییی یعنی چی عمل روده داشت برادر زادم دو روز بعد عمل میگفت سمت مقابل جایی ک عمل شده درد داره هرچی بهشون میگفتیم میگفتن عادیه براتون ناز میکنه نیومدن بالای سرش خون لخته شده رفت رو ریه هاش ایست قلبی تنفسی کرد جیگرگوشم😭😭😭
عالیع مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5865 قصور پزشکی😔 یعنی چی؟ به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂
نون_جو عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 376 آخ قلبم درد گرفت چراا ننوشتم عزیزم خدا عزیزاتونو حفظ کنه براتون
عالیع مدیر استارتر عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 5865 عمل روده داشت برادر زادم دو روز بعد عمل میگفت سمت مقابل جایی ک عمل شده درد داره هرچی بهشون می ... دخترت بود یا برادر زاده ات به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂