2777
2789
عنوان

نماز

209 بازدید | 36 پست

من نماز نمی‌خوندم می‌خوام شروع کنم به خوندن برام سخته لاک اینا نداشته باشم یا بیرون برم موهام معلوم نباشه میشه اینطوری بخونم یا قبول نیست😢

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کن فقط خودش بقیشو درست میکنه

چند باری شروع کردم گذاشتم کنار به خاطر اینکه لاک و... اینا میگن قبول نیست ولی من دوست دارم بخونم اینطوری

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊

هر چیزی قاعده و قانونی داره.شما از پاسخگویی به سوالات شرعی بپرس.کامل راهنمایی میکنه

در مورد لاک و …ممکنه ما چیزی بگیم که شمارو به اشتباه بندازه

التماس دعا

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

همه چیو کم کم شروع کن یه دفعه جوگیر نشو ان شاءالله خدا هم کمکت میکنه تو این مسیر🌱

در ضمن اسی یه چیزیو از حالا بهت بگم به خدا هرکی میگه با ناخن لاک زده نمازم قبوله الکیه چون لاک مانع آب وضو به ناخن خودته

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

خودش همه چیو برات حل میکنه یه ارامشی داره که نگو و نپرس انقدر حالت خوب میشه نه ناخن برات مهمه میشه نه مو ، منم مو اوایل برام مهم بود الان لذت میبرم مو هامو خودم میبینم خانوادم میبینه فقط حس نیکنی یه گنج داری فقط امتحان کن