2777
2789
اخه از درو دیوار میترسم آب پاشیده باشه رو زخم باز پام 

مگه ویروس این شکلی منتقل میشه؟!

پس استخر ویروس داره کلی

خونه مردم ویروسه همه جا ویروسه ایدزی میشه آدم

یکم مطالعه کن دلبندم!شاید مصاحبه فرهنگیان رو قبول شی عزیزم!

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه از درو دیوار میترسم آب پاشیده باشه رو زخم باز پام 

مگه ایدزززز میچسبهههههب دیوارررر؟؟؟ 

مگهههههههه ابببب ایدزززز دارهههههه؟ 

نی نی یاررررر بیا اینو نابود کنننننن هنچین کسی نباید ت نی نی سایت باشههههه

مگه ایدزززز میچسبهههههب دیوارررر؟؟؟  مگهههههههه ابببب ایدزززز دارهههههه؟  نی نی یاررررر ...

لطفا شِه خونسردی رِ حفظ هکنین

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
مگه ایدزززز میچسبهههههب دیوارررر؟؟؟  مگهههههههه ابببب ایدزززز دارهههههه؟  نی نی یاررررر ...

متاسفم برای خانواده ایی که یکی مثل شمارو تربیت کردن که همچین بیانی داری 

من وسواس فکری دارم برای همه چیز استرس میگیرم  

تشخیصم ارتریت هست

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

عزیزم از درو دیوار و هوا زمین که چیزی منتقل نمیشه بعدشم ویروس ایدز تو هر محیطی زنده نمیمونه و خارج از بدن باشه گیراییش فقط درحد چند ثانیه اس بعدش مشکلی نداره.اینارو گفتم که کلی بدونی اما درمورد حموم عزیزم مگه طرف رفته خودشو مالیده به دیوار یا اگه زخمم شده ریخته رو دیوار مگه دیوار حموم خونی بود خب اونجا شسته شده رفته اصلا ابن چیزی که میگی درصدش زیر صفره.