2777
2789

دیگه خستم

تنهایی ی طرف 

زخم زبون و حرفای بیخود ی طرف

از همه جمعا فراریم

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون بهتر که از آدمای مزخرف دوری کنی 

برای خودت دوستای خوب پیدا کن ، با همونا معاشرت کن

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
منم فراریم اما برا زخم زبون نازاییم خدایا کاش رو شعور ادمات بیشتر کار میکردی یا طاقت مارو بیشتر😔

عزیزم اصلاح سبک رو امتحان کردی؟ پیج فلورا تاجیک رو توی اینستا فالو کن توضیح داده راجبش

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!
همون بهتر که از آدمای مزخرف دوری کنی  برای خودت دوستای خوب پیدا کن ، با همونا معاشرت کن

گشتم نیست

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
گشتم نیست

مگه میشه دوست خوب نباشه ، تو دانشگاه ، کلاس ورزشی و آموزشی

بستگی به خودت داره ... طرز تفکرت ، برونگرا یا درونگرا بودنت 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
راس میگه پیج فلورا تاجیک عالیه حتما برو عمل کن به گفته هاش.. نتیجه میگیری ان شالله

مرسی عزیزم رژیم گرفتم ۱۸ کیلو هم لاغر کردم فقط برام دعا کنید درحال انجام ای وی اف برا بار سومم🙏

عزیزم الان اصلاح سبک کردم و میخوام برا بار سوم ای وی اف کنم برام دعا کنید🥺

انشالا درست میشه.به زمانبندی خدا شک نکن

۳۶۰ بار( نه کمتر نه بیشتر) سوره توحید به نیت بچه دار شدن خیلی مجربه

ایشالا بیای خبر خوش بدی

خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگه...!