2777
2789
عنوان

راه پول درآوردن نشونم بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 51 پست
ممنون اطرافم فامیلای شوهرم هستن که فکر کنم از حسادتشونه که نمیاد درز لباسشون پاره میشه میان مفتی می‌ ...

اصلامفتی ندوزاوناروهم کلا ولش کن یه درصدمهم نیست

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاطی بلدم اما هیچی مشتری برام نمیاد نمیدونم چرا تابلو هم زدم اما کسی منا نمیبینه

به فامیلات اول بدوز خواهرت مامانت اینا 

بهشون بگو لباسو که میپوشن بگن دخترم دوخته خیاطه اینا تبلیغتو کنن یه جوری 

به شرطی که کارت خوب باشه مشتری میریزه برات 

All is one 
به فامیلات اول بدوز خواهرت مامانت اینا  بهشون بگو لباسو که میپوشن بگن دخترم دوخته خیاطه اینا ت ...

من خانواده ام شهر زندگی میکنن خیلی دور هستند تو این روستا همه لباس‌های بلند می‌دوزند لباسهاشون محلی هست که بلدم و خودمم اصلا نمیتونم بپوشم من همش تاپ شلوارکی هستم اما لباس بندری برای بعضی هاشون دوختم 

اصلامفتی ندوزاوناروهم کلا ولش کن یه درصدمهم نیست

اینجا روستاست همه اطرافیان فامیلای شوهرهستند من خیلیییییی غریبم خانواده شوهرم باهام خیلییی بد هستند راه ندارن سرم ببرن فکرمیکنم اونا سنگ جلو پام میندازن