2777
2789

؟

"تنهایی" به اندازه‌ی دخانیات باعث مرگ و میر می‌شود!               تنهایی و نداشتن دوست با افزایش سطح فیبرینوژن که میتونه منجر به لخته شدن خون و سکته بشه ارتباط داره.                 بیاید با هم دوست باشیم:)

بستگی داره کی باشع

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره کی باشع

یکی از دوستامه

"تنهایی" به اندازه‌ی دخانیات باعث مرگ و میر می‌شود!               تنهایی و نداشتن دوست با افزایش سطح فیبرینوژن که میتونه منجر به لخته شدن خون و سکته بشه ارتباط داره.                 بیاید با هم دوست باشیم:)
یکی از دوستامه

بخوای خیلی صمیمانه بگی 

بگو قربونت برم این چه حرفیع تو رفیق منی 

رسمی تر میتونی بگی خواهش میکنم 

ولی بنظرم صمیمانه قشنگ تره مثلا بگو فداتشم یا قربونت برم رفاقت این حرفارو ندارع 

ببخشید ولی الان من تو ذهنم یع تشکر عاشقانس😐😂

همش اینه

قربونت برم تو عشق منی زندگی منی😂همش تو ذهنم میاد 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖