2777
2789

لطفا بدون موضع بگید هر سوالی هم داشتید جواب می دم

من و شوهرم فامیل دوریم

من خیلی خواستگار و اینا داشتم چون تو طاهر خوبی داشتم...اینو گفتم بدونید

حالا یه موضوعی هست تو رو خدا بگید چی برداشت نی کنید

شوهرم میگه من چند سال عاشقت بودم اما فلانی و فلانی و فلانی بهم گفتن نرو چون با پدر دختر سازت نمی گیره و بهت نمیدن

اینم بگم چند سال پیشم به یکی دو نفر پیغام داده بود که اونا هم از طرف ما بهش گفته بودن نه

حالا

۱ بعد ازدواج دختر خواهرش یک عکس براش فرستاد واتساپ عکس بچگی خواهر من پایینش نوشت عکس خانمت منم گفتم نه این عکس خواهرمه

۲ یکی از همونایی که گفت رای منو زدن برای ازدواج داییم بود گفت بهم گفته با این ازدواج نکن خواهرشو بگیر (همون که عکس بچگیش و براش ارسال کردن) بعد گفتم تو جی گفتی گفت یادم نیست فکر کنم گفتم تو رو می خام🙄🤔

۳ امضاش اول اسم همون خواهرمه اما قسم می خوره به فارسی اول اسم خودمه

من چون خیلی دوستم داشت پذی فتم هر چند چند وقت خیلی عذاب کشیدم

اما چتد روز پیش تو بحثیه دفعه جلوی داداش و پدرم گفت این به امضلی من گیر داده و من مجبور شدم بگم

اینم بگم من ۲ ساله ازدواج کردم.اون خواهرم ۱۰ ساله

تو رو خدا نظرتونو بگید

من فراموش کرده بودم اما دوباره ذهنم درگیر شد

اگر جایی مبهمه بپرسید من بهتون بگم

خیلی پیچیده شد. 🤕🤧

ولی میتونم بگم اینا افکار شیطانه. 

شوهرت تو رو دوست داره و باهات ازدواج کرده. 

الکی ام دنبال معشوق خیالی نباش. 

ممکنه با گفتنت،  شوهرت جذب فلان شخص بشه. شاخک هاش تیز بشه که نکنه اون چیزی بیشتر از زنم داره؟ پس برم سمتش! 

بشین راحت زندگیت رو کن و عشق بده و بگیر. 

تامام! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا متوجه نشدم شوهرت یه حرفی گذاشته وضعیتش که اول اسم خواهرت بع انگلیسی و فارسی میشه اسم شما ؟

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊
خیلی پیچیده شد. 🤕🤧 ولی میتونم بگم اینا افکار شیطانه.  شوهرت تو رو دوست داره و باهات ازدواج ...

آخهمن یادم رفته بود اما خودش دو روز پیش یادآوری کرد حالم بد شد

قشنگترین باغچه روهم زیرو رو کنی کرم گیدا میکنی

مثلا الان متوجه بشی که هره رابطه ای بوده یا عاشق هم بودن تهش چی میشه؟ از زندگیت سرد میشی حساس میشی اخرشم افسردگي میگری از شوهرت فاصله! 

بادست خودت آرامشت خراب نکن... 

عشقو رابطه نبوده بهش فکر نکن.. تو ذهنت داستان نساز تهمت نزن

قشنگترین باغچه روهم زیرو رو کنی کرم گیدا میکنی مثلا الان متوجه بشی که هره رابطه ای بوده یا عاشق هم ...

بخدا تهمت نمی زنم فقط میخام بدونم شما بودید باور می کردید ینی به کدوم قسمتش دلمو خوش کنم راست می گه

نه به فارسی اسم من نمیشه اسم خودش میشه

اها خب شاید راست میگه بنده خدا 

ولی اون قسمت که گفته مجبور شدم یکم مشکوکه

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊