از پریشب شکم برادرم درد شدید گرفتههه بود دکتر رفت و آزمایش داد گلبول سفید ۱۳۰۰۰ بود بعد بهتر شد دیروز صبح از اول رفت ۱۱۰۰۰ شده بود سونوگرافی هم داد و متوجه شدن که کبد فوق العاده چرب گرید ۲ به ۳ هست و ببخشید از پریشب دستشویی هم نمیتونه بده یه دکتر گفت عفونت هست یه دکتر هم گفت اگر درد یه جا متمرکز شد برو بیمارستان یه دکتر هم چند تا قرص داده به اسم لیورگل/سپیروفلوکساسین و ریفاکسیلان گفته اگر خوب نشد فردا بیایید کسی بوده تو اطرافیانتون اینجوری باشه ممنون میشم کمک کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه اپاندیس باشه که ممکنه بترکه و خطرناکه اگر هم نباشه ، دل درد شدید دو روزه ، دلیلی داره و بهتره ت ...
یه دکتر ام گفت که عفونته که من اون دکتر رو قبول ندارم چون گفته بود که عفونت فعلا در اولیته اما به نظر من اگر آپاندیس باشه و بترکه اولویت تره نمیدونم واقعا