2777
2789
عنوان

میشه لطفا کمک کنید ممنون میشم

158 بازدید | 12 پست

ممکنه درد آپاندیس حدود دو روز طول بکشه؟ 

از پریشب شکم برادرم درد شدید گرفتههه بود دکتر رفت و آزمایش داد گلبول سفید ۱۳۰۰۰ بود بعد بهتر شد دیروز صبح از اول رفت ۱۱۰۰۰ شده بود سونوگرافی هم داد و متوجه شدن که کبد فوق العاده چرب گرید ۲ به ۳ هست و ببخشید از پریشب دستشویی هم نمیتونه بده یه دکتر گفت عفونت هست یه دکتر هم گفت اگر درد یه جا متمرکز شد برو بیمارستان یه دکتر هم چند تا قرص داده به اسم لیورگل/سپیروفلوکساسین و ریفاکسیلان گفته اگر خوب نشد فردا بیایید کسی بوده تو اطرافیانتون اینجوری باشه ممنون میشم کمک کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چه لحاظ عزیزم 😰😓

اگه اپاندیس باشه که ممکنه بترکه و خطرناکه

اگر هم نباشه ، دل درد شدید دو روزه ، دلیلی داره و بهتره تحت نظر دکتر باشه

از بیمارستان بستری شدن نترس گلم

تحت نظر باشه براش بهتره و‌خیالتون راحتتره

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
اگه اپاندیس باشه که ممکنه بترکه و خطرناکه اگر هم نباشه ، دل درد شدید دو روزه ، دلیلی داره و بهتره ت ...

ددسته ولی خودش فکر نکنم قبول کنه همین دکتر رفتن هارو هم به زور ما و خانمش رفته 

ددسته ولی خودش فکر نکنم قبول کنه همین دکتر رفتن هارو هم به زور ما و خانمش رفته 

پس حداقل هوشیار باشین که اگه شرایطش بد شد حتما با اورژانس سریع تماس بگیرین

راستی همسر منم کبد گرید ۳ داشت اما با امپول اوزمپیک اومده رو کرید یک

حالش بهتر شد به امید خدا، امپول اوزمپیک رو بهش معرفی کنین

اگه اپاندیس باشه که ممکنه بترکه و خطرناکه اگر هم نباشه ، دل درد شدید دو روزه ، دلیلی داره و بهتره ت ...

یه دکتر ام گفت که عفونته که من اون دکتر رو قبول ندارم چون گفته بود که عفونت فعلا در اولیته اما به نظر من  اگر آپاندیس باشه و بترکه  اولویت تره نمیدونم واقعا 

حتما خدا خیرتون بده حداقل شما اومدید تو تاپیکم 

قربونت عزیزم

نترس اصلا

برادر خیلی عزیزه، می دونم

اما الان پزشکی خیلی پیشرفت کرده

غصه نخور عزیزکم