2777
2789
عنوان

این داستان چوب خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 47 پست
کار خدارو ببین بعد میلیون نفر هستن توی دنیا  فرت فرت اقدام میکنن  صبح تا شب دعا  ه ...

مثل من 😭😭😭😭😭

میشه یه روز تاپیک بزنم بگم من حامله شدم؟🥺من به آرزوم رسیدم؟🥺خدایا بشه لطفا 🥺ازت خواهش میکنم💔🥺اللهم صل علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار با کاندوم باردارشدم یه بارم قرص ال دی

کان دومی که فقط آخر گذاسته بشه یا قرصی که دریت خورده نشه یا تداخل دارویی یا مشگل گوارش باشه بله امکانش هست

اگر از اول تا آخر کا ندوم بوده و قرص هم به موقع خورده شده بدون تداخل دارویی امکان بارداری نیست

منم باقررص باردارشدم واصلاکلمه ناخواسته توذهنم معنی نداشت توتاپیکامیدیدم نوشتن که ناخواسته باردارم شدم اینامیگفتم شولکاری کردن الان میگن ناخواسته شده . ولی خودم باهمه حواس جمعی بعداز۷سال کاملاناخواسته بی بی چکم مثبت شد.صبح روزی که بی بی چکم‌مثبت شدازناراحتی گریه کردمباورم نمیشد.وای الان گنجشک کوچلوم بغلم خوابیده وخدارباهرنفسش هزاربارشکرمیکنم.بابت این هدیه قشنگش.🥰🥰

از کنارش رد میشد😐😁🤣

شد فیلم ایرانی که میرن شمال لب ساحل بعدش یهو سر سفره حالت تهوع میگیره میگن حامله ست 🤣

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

من یه پسر دارم که خدا بعد از ۱۴ سال بهم داد 

خیلی بارداری سختی داشتم و دیگه قصد بچه دار شدن ندارم

الانم اگه خدا خواسته باشه و باردار باشم شکرش رو به جا میارم اتفاقیه که افتاده 

اگر از اول تا آخر رابطه با کا ن دوم بوده مطمئن باش حامله نیستی مگه اینکه شوهرت سوراخ کرده باشه نفهمی ...

نه همسرمم زیاد موافق بچه دوم نیست و نکات ایمنی رو کامل رعایت کردیم