الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همونجوری که گفتی هر روز قرار ببینیشون و این آرامشتو بهم میزنه، ممکنه دخالت کنن توی هر چیزیتون توی رفت و امدتون و توی همه چیز خلاصه من که اصلا اونجوری راحت نیستم و خیلی سختمه
همونجوری که گفتی هر روز قرار ببینیشون و این آرامشتو بهم میزنه، ممکنه دخالت کنن توی هر چیزیتون توی رف ...
حالا زندگی منو خراب کردن باشوهرم داریم به مشکل میخوریم انگارازشون میترسه میگن باید بیاید اینجا زندگی کنید.اصرارشم فقط اصرارمادرشه خانم نیازبه کلفت داره
ما مشکل مالی نداریم مستاجریم.انقد تحت فشارگذاشتن مارو کی میاین اینجا خونرو رنگ کنید بیاید زیرش هرروز ...
این اشتباه رو نکن،دور از همه با آرامش زندگیتو بکن،فردا خدای نکرده هزارتا اختلاف و دخالت پیش میاد ،و از همه بدترش اینکه اگه فردا روزی خوشت نیومد و خواستی بلند شی باید هزارتا سوال جواب پس بدی که چرا میخوای بری!اومدنت یه داستانه،رفتنت هزار داستان!