2777
2789

سلام.شبتون بخیر

من میخام از شهرستان برم یه شهری واسه کار کردن.لطفا یه شهر که فرصت شغلیش خوبه بهم معرفی کنین.تهران سرچ کردم خیلیا گفتن شلوغیو گرونیه.اصفهان که غریب کشن.

دانشجو بودم اونجا.ممنون از لطفتون

خوب معلومه

تهراننننننن

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به رشته و سابقه شغلیت داره باید تو شهرهایی که شهرک صنعتی دارن دنبال بگردی اول کار پیدا کن بعد برو اون شهر 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بستگی به رشته و سابقه شغلیت داره باید تو شهرهایی که شهرک صنعتی دارن دنبال بگردی اول کار پیدا کن بعد ...

درست میگی‌.اراک هم کارشناسی بودم.اما کار با درآمد پایین و حمالی میخان.مثلا صنعتیه ها

ولی خودشونم بیکارن

نمیدونم.من کاری که مناسب باشه انجام میدم البته با خانواده میخایم بیایم

تهران با سرمایه کم خوب میتونی پول دربیاری،اگه زرنگ باشی،سرزبون داشته باشی و کلاه سرت نذارن..

شهرهایی که مسافر زیاد داره هم خوب میشه کار کرد، هم کار آفرینی کرد.. مثل نوشهر، بهشهر،رشت،چالوس..

الان بازار خوابیده واسه خرید و فروش ماشین، اما سود خوب میده وقتی برگرده به حالت عادی...  بازسازی خونه خیلی سود داره توو شهرهای بزرگ مثل تهران..  خرید و فروش قطعات آسانسور سود داره به شدت اگر سرمایه اولیه داشته باشی.. خیلی کارا هست..

درست میگی‌.اراک هم کارشناسی بودم.اما کار با درآمد پایین و حمالی میخان.مثلا صنعتیه ها ولی خودشونم بی ...

تو سایتای استخدامی عضو شو برات آگهی استخدام میفرستندچندتا شهر رو انتخاب کن برای شرکت ها رزومه بفرست مثلا قزوین اشتهارد کرج ساوه قم  ببین کدوم برات جور میشه اینا بهتون نزدیکتره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تهران هرچی سرچ میکنم.تهرانیا نوشتن نیاین و تهران گرونی و شلوغیو فلانو بهمان

اونا کار بلد نیستن،پول درآوردن بلد نیستن، مهارت و انرژی و وقت و زرنگی و فکر ندارن... مگه میشه توو این شهر نشه پول دراورد؟   

آره اگر با کارمندی و کارگری بخوای زندگی کنی،درست میگن ،سخته و نمیشه...

تهران با سرمایه کم خوب میتونی پول دربیاری،اگه زرنگ باشی،سرزبون داشته باشی و کلاه سرت نذارن.. شهرهای ...

ممنون عزیزم بابت نظر کاملت.سرمایه دارم اما ملیونی نه.

فقط نمیدونم از کدوم شهرخونه بگیرم و شروع کنم

تهران که میگن خرجاش خیلی گرون شده و ترافیک و فلانه