2777
2789
عنوان

باز دوباره عشق سابق شوهرم و حال بد من

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 32 پست

عزیزم شما عزت نفس نداری که انقدر از خودت بد میگی،اول رو این قسمت کار کن بقیه اش درست میشه،بعدشم ادم ازدواج که میکنه وقتی طرفش رو دوست داره دیگه حس عشق نسبت به اکسش نداره ،هم دیگرو هم ببینن حسی ندارند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی روزگار

نه اون گناهی داره نه تو و نه شوهرت

من جای تو نیستم

اما دلم نمیخواد کسی رو قضاوت کنم

چون خودم یه روز در اون جایگاه قضاوت میشم

اون گناهی نداره اگه خیلی جذابه

تو خودت به خودت فکر کن

نگو بلد نیستم بهانه نیار

مگه اون از اول خوشتیپ و جذاب بود؟

نشستی عزای چیوو گرفتی؟

خودت و مقايسه نكن و به عكساي پراز فيلتر و فتوشاپ حسادت نكن اما اگه احساس ميكني لازمه بهتر شي از فردا شروع كن نه واسه كسي صرفا براي اينكه از خودت بيشتر لذت ببري

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

نه بابا فکر میکنی . یکی دیگه هم شما رو میبینه میگه چقدر خوشگل و خوشتیپه . مهم نیست چه لباسی می پوشی مهم اینکه تمیز باشه . بوی بد نده . اتو بزنی . سعی کن لباسی بخری که بهت حس خوب میده. ارایشم هم چین چیز خاصی نیست در حد مرتب بودن کافیه .اتفاقا زیبایی که با ارایش کم باشه قشنگتره

چون اون ردش کرد

مردا زنی که دوس دارن رو ول نمیکنن مطمعن باشین شوهرت اصلا بهش فکر هم نمیکنه شما به نظرم شاد بگردین لباس های قشنگ بپوشین و کلا رو رابطه خودتون با همسرتون تمرکز کنین

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
هه حتی یه دوستم ندارررررم  

خواهری

فامیلی 

آشنایی 

اگه روابط عمومیت ضعیفه اونم خودش رو اعتماد. به نفست خیلی اثر میزاره

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند