سلام،بچه ها من امروزمریض شدم سرم زدم خوب شدم،از من به به پسرم سرایت کرده از ظهر تب داره،شیاف ترکیه زدم اثر نکرد،ایبوپروفین اثر نکرد اصلا تپش پایین نمیاد مگه وقتی پاشویه میکنم اونم موقتی نمیدونم چه کنم دلم داره ریش میشه😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گلم شیاف دیکلوفیناک رو چند ساعت بعد از شیاف استامینوفن میتونم استفاده کنم؟
الان که پایین اومده فعلا استفاده نکن شیاف دیکلوفناک برای تب بالای ۳۹ هست ، وقتی دیدی داره ۳۹ رو رد میکنه به ۳۹/۵ میرسه بزار ، وقتی تب خیلی بالا رفت باید بزاری فقط دو سوم شیاف رو بزار نه همشو
خدا شاهده من ۱۰ شب نخوابیدم مریضی دخترم منو از پا انداخت خودمم مریض شدم دارو میخوردم خواب آور بود اما نمیتونستم بخوابم ، خدا اینطور وقتها به مادرها قدرت میده به خودت برس از پا نیفتی ، میوه بخور ویتامین c بخور غذای مقوی بخور
چشم عزیزم ممنون،اون سری مریض شد یه دو تا شیاف زدم تموم شد این بار انگار ویروسی چیزی هست😔اه
چشمت بی بلا گلم ، ویروس که توی هوا زیاده مریضی تابستون هم از مریضی زمستون بدتره ، این روزها هم میکذره بچه ها باید مریض بشن تا بدنشون مقاوم بشه نگران نباش
دو سوم شیاف رو باید استفاده کنی گلم دختر من داشت به ۴۰ میرسید دکتر براش کامل گذاشت
باشه گلم ممنوون،مرسی وقت گذاشتی جواب دادی،اره درسته برا مقاوم شدن باید مریض شن،چون اون سری ازمایش یکسالگی لنفوسیتهاش کم بود دکترگفت تا حالا سرما خورده،گفتم نه گفت برا همونه که زیاد نشدن