2777
2789
عنوان

تب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 41 پست
مرسی عزیزم،اره والا خیلی سخته با شوهرم بالا سرش نشتیم دلمون ریش شده حالا تبش ۳۷.۸ شده

خداروشکر نشونه خوبیه بچه ها همینن دیگه تا بزرگ بشن ماها رو پیر میکنن فقط مواظب باش خدایی نکرده به ۴۰ نرسه 

سلام دختر منم تب میکنه خیلی تبش بالا میره من هر ۳ ساعت یکبار شربت بروفن میدم و استامینوفن یعنی الان ...

گلم شیاف دیکلوفیناک رو چند ساعت بعد از شیاف استامینوفن میتونم استفاده کنم؟

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر نشونه خوبیه بچه ها همینن دیگه تا بزرگ بشن ماها رو پیر میکنن فقط مواظب باش خدایی نکرده به ۴۰ ...

ممنون گلم بابت راهنماییت،من خودمم مریض بودم اصلا خودم یادم رفته دیگه😔

گلم شیاف دیکلوفیناک رو چند ساعت بعد از شیاف استامینوفن میتونم استفاده کنم؟

الان که پایین اومده فعلا استفاده نکن شیاف دیکلوفناک برای تب بالای ۳۹ هست ، وقتی دیدی داره ۳۹ رو رد میکنه به ۳۹/۵ میرسه بزار ، وقتی تب خیلی بالا رفت باید بزاری فقط دو سوم شیاف رو بزار نه همشو 

ممنون گلم بابت راهنماییت،من خودمم مریض بودم اصلا خودم یادم رفته دیگه😔

خدا شاهده من ۱۰ شب نخوابیدم مریضی دخترم منو از پا انداخت خودمم مریض شدم دارو میخوردم خواب آور بود اما نمیتونستم بخوابم ، خدا اینطور وقتها به مادرها قدرت میده به خودت برس از پا نیفتی ، میوه بخور ویتامین c بخور غذای مقوی بخور 

خدا شاهده من ۱۰ شب نخوابیدم مریضی دخترم منو از پا انداخت خودمم مریض شدم دارو میخوردم خواب آور بود ام ...

چشم عزیزم ممنون،اون سری مریض شد یه دو تا شیاف زدم تموم شد این بار انگار ویروسی چیزی هست😔اه

چشم عزیزم ممنون،اون سری مریض شد یه دو تا شیاف زدم تموم شد این بار انگار ویروسی چیزی هست😔اه

چشمت بی بلا گلم ، ویروس که توی هوا زیاده مریضی تابستون هم از مریضی زمستون بدتره ، این روزها هم میکذره بچه ها باید مریض بشن تا بدنشون مقاوم بشه نگران نباش 

دو سوم شیاف رو باید استفاده کنی گلم  دختر من داشت به ۴۰ میرسید دکتر براش کامل گذاشت

باشه گلم ممنوون،مرسی وقت گذاشتی جواب دادی،اره درسته برا مقاوم شدن باید مریض شن،چون اون سری ازمایش یکسالگی لنفوسیتهاش کم بود دکتر‌گفت تا حالا سرما خورده،گفتم نه گفت برا همونه که زیاد نشدن