2777
2789
عنوان

تب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 41 پست
عزیزم شیاف ترکیه چیه؟!  پسرمن بدجور تب میکنه فقط نصف شیاف دیکلوفناک ۵۰  روش جواب مید ...

یه شیاف که خیلی خوبه از ترکیه سفارش میدیم میارن اشناها همیشه اثر میکرد،اینسری نکرد اصلا،باید صبر کنم چند ساعت بگذره پس دیکلوفیناک بزارم

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه شیاف که خیلی خوبه از ترکیه سفارش میدیم میارن اشناها همیشه اثر میکرد،اینسری نکرد اصلا،باید صبر کنم ...

من از سه سالگی برا پسرم نصف دیکلوفناک پنجاه میذارم عالیه

بچه شما چن وقتشه؟ ببین تواین سن تجویز میشه؟ 

من از سه سالگی برا پسرم نصف دیکلوفناک پنجاه میذارم عالیه بچه شما چن وقتشه؟ ببین تواین سن تجویز ...

۱۸ ماهشه کوچولوعه😔نمیدونم براش خوبه یا نه باید از داروخونه بپرسیم

دکتر ساینا متخصص کودکان انلاین  داره بعضیاشون دکترای خیلی خوبین با اونا ویزیت انلاین شو راهنماییت میکنن

شیاف استامینوفن بزن، دست و پاهاشو با دستمال خیس مرطوب کن، مرتب شیر بده بهش که دفعش زیاد بشه، تب معمولا تا سه روز طول میکشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️

سلام دختر منم تب میکنه خیلی تبش بالا میره من هر ۳ ساعت یکبار شربت بروفن میدم و استامینوفن یعنی الان بروفن میدم‌ سه ساعت بعد استامینوفن و سه ساعت بعد دوباره بروفن ، اگرم دیدم باز داره بالا میره شیاف دیکلوفناک ۵۰ میزارم،تب بچه برای مادر خیلی سخته خدا کمکتون کنه انشالله زودتر تبش پایین بیاد 

پسر منم به خاطر دندون در اوردن تب دات ایینجا خوندم پیاز رو حلقه کنید بزارید تو جورابش 

باور نکردم ولی مجبوری انجام دادم تو ۴۵ دقیقه  تبش پایین اومد 

نمی دونم از اون بود یا نه 

اگه انجام دادی نتیجه رو بگو اینجا

پسر منم به خاطر دندون در اوردن تب دات ایینجا خوندم پیاز رو حلقه کنید بزارید تو جورابش  باور نک ...

ممنون چشم گلم

سلام دختر منم تب میکنه خیلی تبش بالا میره من هر ۳ ساعت یکبار شربت بروفن میدم و استامینوفن یعنی الان ...

مرسی عزیزم،اره والا خیلی سخته با شوهرم بالا سرش نشتیم دلمون ریش شده حالا تبش ۳۷.۸ شده