2777
2789

توی اون پر بازدید همه جور اهانت به خانم های مطلقه شد، خیلی وحشتناک بود ، آدم رنج بکشه ولی اینجوری از همجنس خودش توهین نشنوه  

وا

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حرفا ینی بخاطر حرف مردم زجر بکشن😐اتفاقا امروزه برا خیلی از خانواده ها یه امر طبیعی شده نسبت به قبل حالا شما چند تا ادم بیشخصیت که این حرف رو میرنن که ننبابد به مل جامعه تعمیم بدی

به نظرم مشکل مطلقه بودن نیست

مشکل هم کفو نبودنه

اگه تاپیک میزدن که یه آقایی که جدا شده یا بچه داره و دیپلمه هست میخواد با یه خانم دکتر ازدواج کنه باز همون حرفا زده میشد

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
ولی نه در این حد، مگه دیپلم بودن جرم است ؟ همه دارند سکته می کنند . 

نه عزیزم چه جرمی

ولی هم سطح نیستن 

واقعا بعد از رفتن زیر یه سقف تفاوت ها کم کم مشکل ساز میشه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
ولی نه در این حد، مگه دیپلم بودن جرم است ؟ همه دارند سکته می کنند . 

قضیه چیه؟؟

من تحصیلات دارم همسرم دیپلم هم نداره دوسش داشتم فقط

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

چرا مگه چه گناهی کردن ک تا آخر عمر بمونن تو ی زندگی داغون و روح و روانشونو‌ از بین ببر ن بخاطر حرف و توهین دیگران 

میتونن جدا بشن و سالم زندگی کنن 

خیلی ها هستن جدا شدن خیلی باشرف دارن زندگی میکنن 

ی عده هم هستن ک وارد زندگی مرد متاهل و رابطه های اشتباه میشن ک بحثشون جداست ذات خوبی ندارن چه آقا چه خانم 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
کلی زوج هم کار و هم مدرک هم به مشکل بر می خورند و جدا میشن   پس بگیم همکار بودن و هم مدرک بودن ...

اینو گفتم؟؟

بحث مطلقه بودن زن نیست  

حتی اگه برعکس بود مثلا دختر مجرد پزشک با یه مرد مطلقه که بچه هم داره و مرد سیکله ازدواج کنه ازدواج خوبی نکرده 

تو اون تاپیک پر بازدید پسر مجرد تا بفهمه چه خبره باید پدری کنه 

کسی که جدا شده دوباره ازدواج کنه ولی با هم کفو خودش