2777
2789

این از من به شما نصیحت

با هرکسی با ملایمت بیشتر،دلسوزی بیشتر رفتار کنین،مثل چی ضربه میخورین ازش

تازه به این نتیجه رسیدم آدم باید سکه و سنگین باشه.برنامه خودش باشه….

گور بابای بقیه

ما که این همه خوبی کردیم،جواب همرو با بدی دیدیم

هر چی عوض داره گله نداره ... یه روز نوبت شما هم میشه 

چی بگم  شوهر کلا میگه طایفه من بدارد خور نیستن رات هم میگه میگه محب نده این رابطه های سمی قطع بشه. واقعا هم حق با اون اگه یه روز نون نداشته باشی بخوری یکی به دادت نمی.زه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما هم شانس نداريم

از همين موارد زياد داشتيم 

البته بهتر چون در يك سطح نيست افكار و ديدگاهمون اخرش ناراحتي ميشه… ولي دوست داشتم افراد مهربونتر و بهتري بودن و رفت و امد زياد داشتيم و خوش ميگذشت

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
این از من به شما نصیحت با هرکسی با ملایمت بیشتر،دلسوزی بیشتر رفتار کنین،مثل چی ضربه میخورین ازش تا ...

اره به قرآن. خدا شاهده یکی از زردا. ش هرام از دستش گ فت از خونش آن انداخت بیرون.اونا رو صدا کرده مارو نه 

به خدا انقد ح ص خوردم قلبم درد گرفت 

غروب خواهر همون جلوی پسرمو رو گرفته گفته چرا نیومدید همه ب دن اونجا پسر م هم گفت مارو صدا نکردن اومد خ ته ناراحت شد منم گفتم صدا کردن ما نرفتیم 

ما هم شانس نداريم از همين موارد زياد داشتيم  البته بهتر چون در يك سطح نيست افكار و ديدگاهمون ...

من به خاطر بچه هام ناراحت میشن والا انقد تو شرایط سخت چشمم به گوشی موند که یکی احوال مون رو بپرسه ان‌ار نه ان‌ار

من به خاطر بچه هام ناراحت میشن والا انقد تو شرایط سخت چشمم به گوشی موند که یکی احوال مون رو بپرسه ان ...

اره بچه ها تنها بزرگ ميشن 

لذت تو فاميل بودن و دورهمي بگو بخند رو نميچشن… ديگه الان اين سبك زندگي بيشتز شده

ولي قديما بهتر بود

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.