2777
2789

داشتم برمی‌گشتم خونه ساعت حدود ده و نیم شب بود. پسر کوچکم هم همراهم بود. یه دفعه یه پسر حدودا نوزده بیست ساله از وسط بلوار اومد وسط خیابون و دستش رو آورد جلو به نشونه توقف و راه رو بست. من ایستادم و فکر کردم شاید چیزی ازش افتاده کف خیابون، اما اون آروم آروم اومد جلو و چیزی هم خم نشد برداره، ترسیدم و خواستم حرکت کنم باز داد زد وایسا! من نگاهش کردم دیدم اومد کنار ماشینم، در ماشین قفل بود و شیشه بالا بود. نگاه کردم چی کار می‌کنه، دیدم دستش رو دراز کرد سمت دستگیره و خواست در رو باز کنه که پام رو گذاشتم رو گاز و رفتم. با ۱۱۰ تماس گرفتم و با شوهرم برگشتم به محل اما رفته بود.

شب های زیادی تنها میام خونه و این اولین باره چنین اتفاقی برام می‌افته. حالا این که داخل شهر بود. شوهرم میگه این جور جاها تو واینسا و برو. طرف خودش جا خالی میده.زدی هم زدی.

‌‌‌‌‌‌‌راستش شوکه شده بودم باید بهتر مدیریت می‌کردم و اصلا نمی‌ایستادم. هیچ وقت نباید این وقت شب وسط خیابون ایستاد به خاطر ایست دادن یه نفر غریبه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این مواقع خودتو ضعیف نشون نده

یادمه چند سال پیش با مامانم با ماشین از خیابون رد میشدیم یه موتوری چراغ خاموش میومد یه فحش خیلی زشت داد بهم منم وسط خیابون ترمز دستی رو کشیدم اومدم پایین گفتم اگه مردی حرفت رو تکرار کن تکرار کرد یه محکم زدم تو گوشش مردم اومدن واسطه شدن ندمش دست پلیس

تو این مواقع خودتو ضعیف نشون نده یادمه چند سال پیش با مامانم با ماشین از خیابون رد میشدیم یه موتوری ...

آره. باید محکم باشم. پسر کوچکم همراهم بود خیلی هم می‌ترسه از دعوا و صدای بلند.

خوب من بچه دارم و همیشه داره کیفم رو زیر و رو می‌کنه. همیشه می‌ترسم بزنه و داستان درست کنه.

خب بزار جلو شیشه یا کنار صندلی طرف در کلی جا هست 

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊