2777
2789

سلام دوستان لطفا به این موضوعی که میگم فکر کنید و جوابمو بدید.

تصور کنین شمال زندگی میکنین. پدر و مادر شما ،زمانی که بچه بودید از شهر مهاجرت کردن به روستا.برای اینکه بتونن یه خونه حیاطدار و بزرگ داشته  باشین،در حالی که تو شهر یه اپارتمان کوچیک داشتین .

شهری که بودین یه شهر کوچیک ولی با امکانات خوب بوده

و روستایی که بهش رفتین امکانات هست ولی نه به حد شهر.ولی پدر و مادرتون ماشین دارن و شمارو دائم میبرن به شهر برای مدرسه ،کلاس،فضای تفریحی و غیره.شما تو اون روستا فامیلی ندارید و غریبه اید.و فامیل هاتون تو شهر و روستا های دیگه ای هستن.

شما با انتخاب پدر و مادرتون موافقید؟یا دوست داشتین تو همون شهر با یه اپارتمان قدیمی میموندین؟

اگه از غیر نوجوونهای عزیز کسی هم تجربه داره یا نکته و نظری دارید بگید😘

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا عمرا یکدومشون بیانااا🤣

😂😂😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

قطعا شهر رو انتخاب ميكردم

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

یاد یه بلاگر افتادم که خونشون رو برده بودن روستا فک کنم توربیسه بود اسم پیجشون

ولی اونا مشکل داشتن همجنس بودن ازدواج کرده بودن 

من شهر رو ترجیح میدم با امکاناتش، روستا فقط واسه تفریح دو سه روزه خوبه نه بیشتر 

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

اره حاضرم

کلا روستارو دوس دارم بخاطر جنگلش:))

و کلا وایب روستا یچیز دیگس

برامم مهم نی امکاناتش چقده فق دوس دارم زودتر ع شهر فرار کنم و هرچقد ازین فامیلا دورباشیم کمتر تو کار ادم فضولی میکنن😐💔

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻
من چون خودم دختر نوجوون دارم،ما ساکن شهرستان  هستیم به انتخاب خودش دوست داره خونه بزرگ و حیاط د ...

ممنون که جواب دادین

یعنی با زندگی تو روستا مشکلی نداره؟