2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دعا یادم نیست( ولی آرامشی که مدتها پیش زمان دبیرستان داشتم از دعای کمیل بود که همیشه میخوندم)

حالا از زیارت عاشورا ساده و هروزه حاجت گرفتم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

از دعا یادم نیست( ولی آرامشی که مدتها پیش زمان دبیرستان داشتم از دعای کمیل بود که همیشه میخوندم) ...

حاجت های محال گاهی

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

همیشه فقط دلم شکسته و چشام خیس شده و به حاجتام نرسیدم  امشبم یه غم بزرگ دیگه ...

آیت الکرسی به نیت آرامش دلت خوندم

میفهممت 

الهی که حالت خوب شه

وقت اذلن صبح پیامبر گفته 10 تا سوره کافرون بخونید به حاجتتون میرسید من چند بار ازش حاجت گرفتم.یه بار برای انجام نشدن یه چیزی خوندم و چند روز بعد شنیدم که کنسل شده و اما بعد 5 ماه اون اتفاق افتاد چون قسمت بود .ولی با خوندن 10 تا سوره کافرون به طور معجزه اسا به تعویق افتاد

اِبتَسِمْ فَلَنْ یُتِغَیِر اِلْعالَم بِحُزنِک..لبخند بزن اینک دنیا با اندوه تو تغییر نمیکند

تو یه تاپیک هم یه خانمی گفته بود سوره زخرف ایه 48 و 50 رو بنیسید با اعراب و زیرش حاجتتونو بنویسید و خیلیا تو نی نی سایت ازش حاجت گرفتن کلی تاپیک با این موضوع هست که از اون خانم تشکر کردن ولی اونا اشاره به این موضوع نکردن که باید تو ساعت سعد بنویسی اما تو حتمن دقت کن بزن تو گوگل اسم شهر تو بزن بجای تهران .و ببین حتمن تو ساعت سعد بنویس کمتر از یه ماه حاجت میده 

اِبتَسِمْ فَلَنْ یُتِغَیِر اِلْعالَم بِحُزنِک..لبخند بزن اینک دنیا با اندوه تو تغییر نمیکند

هر کسی با یه دعای خاصی ارتباط برقرار میکنه و وقتی ارتباط برقرار شد حتما حاجت میگیره اینو علم فیزیک کوانتوم هم ثابت کرده

دعاهارو مرور کن ببین کدوم به دلت می شینه همونو بخون یا از بین اسمای خدا هر کدوم به دلت نشست اون اسم اعظمه و اگه با نیت تکرار کنی حاجتتو  میگیری

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه

سلام عزیزان

این گروه واسه حاجترواییه

برای حاجترواییتون ختم روزانه میزاریم و ذکرهارو گروهی انجام میدیم. و به امام زمان هدیه میکنیم💚

شما هم هروقت بخواین میتونید شرکت کنید. ختم های دیگه هم داریم

اگه دوست دارید عضو بشید.☺️☺️ 

ان شاءالله که با خبر حاجتروایی خوشحالمون کنید😍

https://eitaa.com/joinchat/158728682C49d6d30f12