2777
2789
عنوان

پرنده عروس هلندی

195 بازدید | 29 پست

سلام دوستان..

من یک . دو روزی میشه عروس هلندی گرفتم ..

ولی احساس میکنم پیش ما احساس نا امنی میکنه و ازما میترسه .نمدونم چرا اخه من بهش نه صدمه ای رسوندم نه کاری کردم...

ولی  دو دونه اینا اسباب بازی گرفتم ک باهاشون بازی کنه وقتایی ک نیستم حوصلش سر نره... 

ولی نمدونم چرا وقتی نزدیکش میشم قبلش تند تند میزنه  و میلرزه.. 

مشکلی نداره ..؟

بهشم غذا اینا میدم . قفسم بزرگه تقربیا..

اهان راستیی به نظرتون اسمشو چی بزارم..🥺❤️

اینم عکسش...💚💚

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

خدا چه نازه

باید اعتمادشو جلب کنید

دونه اشو دستتونو بشورید بگیرید دستتون و تو یه فاصله نه خییییلی نزدیک براش بگیرید، صداش بزنید تا بیاد خودش بگیره اصلااا اجبارش نکنید تا اعتماد کنه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانننننننن😍😍😍😍😍

عزیزم آخه طبیعیه چرا درش آوردی؟!!! اصلا نباید در بیاریش! تازه دوروزه ها. برای ما ۱۰روزربعد عادت کرددددددد. طبیعیه استرس بگیره عزیزم اصلا بهش کاری نداشته باشید فقط غذا و آبش رو بذارید اوت خودش‌ بعد یه مدت بهتون نزدیک میشه.  دختره یا پسر؟

بعضی وقت ها کاربری دست خواهر دوقلومه❤📳🔆
خدا چه نازه باید اعتمادشو جلب کنید دونه اشو دستتونو بشورید بگیرید دستتون و تو یه فاصله نه خییییلی ...

مرسی گلم...🥺💞

مطمئنی جواب میده..🥲

اسی نمیدونم چرا حس کردم خیلی مهربونی اون درست میشه عزیزم..غریبی می‌کنه..پراشو کوتاه کنید نتونه پروا ...

اره گلم پره هاشو کوتاه کردیم...❤️

ای جانننننننن😍😍😍😍😍 عزیزم آخه طبیعیه چرا درش آوردی؟!!! اصلا نباید در بیاریش! تازه دوروزه ها. بر ...

یا خدا...😅

اخه نمدونستم فکر کردم تو قفس اذیت هست اخه خیلی بال بال میزد گفتم شاید دوست داره بیاد بیرون .. 

پسر...🥺

عزیزم عروس هلندی وقتی وارد یک محیط جدید میشه اول اینطوریه  و میترسه  خودش خوب میشه عادت م ...

اها.. ممنونم..🌈

یا خدا...😅 اخه نمدونستم فکر کردم تو قفس اذیت هست اخه خیلی بال بال میزد گفتم شاید دوست داره بیاد بی ...

عزمزمه حتما این موارد رو رعایت کنید خوب میشه

اها برای من دختره عزیزم 

بعضی وقت ها کاربری دست خواهر دوقلومه❤📳🔆
عزمزمه حتما این موارد رو رعایت کنید خوب میشه اها برای من دختره عزیزم 

ممنونم بابت راهنمایی ...❣️

عالیه..🥺

مرسی گلم...🥺💞 مطمئنی جواب میده..🥲

بله خوراکی هایی که مناسبش باشه تشویقی و دون بهش بدید عادت میکنه، از سطح خودتنم بالاتر بزاریدش 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️