2777
2789

😂😂😂😂😂 فقط ایموجیت

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂😂😂 فقط ایموجیت

سلام

این کاربری ها مال شما بودن؟

⬇️⬇️⬇️

پیامبرخدا

پاستیلشم_20

شیرکاکائوشم

پیتزاشم_۲۰

پادشاه_روز_قیامت

عالی_جناب

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

سلام این کاربری ها مال شما بودن: ⬇️⬇️⬇️ پیامبرخدا عضویت: 1402/05/30 پاستیلشم_20 عضویت: 1402/ ...

ن چطور ؟؟؟؟. من یکبار فقط تعلیق شدم 

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 
ن چطور ؟؟؟؟. من یکبار فقط تعلیق شدم 

هیچی همین جوری.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

[QUOTE=309470385]هیچی همین جوری.[/QUO

اگر چیزی شده بگید. ترو خدا. نکنه کسی کار اشتباهی کرده. آخه اون شماره که تعلیق ضد دسته کسی داده بودم

[QUOTE=309470385]هیچی همین جوری.[/QUO اگر چیزی شده بگید. ترو خدا. نکنه کسی کار اشتباهی کرده. آخه او ...

نه چیز خاصی نشده. همه ی آن کاربری ها مرد بودن.

دلیل تعلیقشون رو درست نمی دونم.

نه چیز خاصی نشده. همه ی آن کاربری ها مرد بودن. دلیل تعلیقشون رو درست نمی دونم.

آها  نگرانتون کرده پس😂

جواب سوال شما رو میدم ولی فعلا جواب کس دیگه نمیدم تا وقتی تاپیک خودمو باز کنم  

شما. ازدواجتون. تو یه حایی که ربط به غذا خوردن داره مثلا رستوران تفریحگاه یا. شاید توی یه مراسم مهمونی یا تالار.  آشنا میشی. پسره اونموقع احتمالن هنوز  شغل مناسبی نداره ولی تحصیلکرده هست. احتمال میدم در آینده فرد موفقی میشه   این به ذهنم اوند در مورد شما 😉

https://ninisite.co/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
جواب سوال شما رو میدم ولی فعلا جواب کس دیگه نمیدم تا وقتی تاپیک خودمو باز کنم   شما. ازدواجتون ...

مرسي عزيزم ي سوالمم ميشه بگي اونطور ك ميخوام پولدار هست?😃

مرسي عزيزم ي سوالمم ميشه بگي اونطور ك ميخوام پولدار هست?😃

خوبه  متوسطه 

https://ninisite.co/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c