2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرت چندسالشه وچقد هزینه میخوایی خرج کنی،تولد خانوادگی میخوایی بگیری یان

یک سالشه تولد خانوادگیه وخرجشم متوسط باشه دیگه چون خودش زیاد چیزی متوجه نمیشه که نیمخوام خیلی ریخت وپاشی باشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

ازین ظرفای کوچولوی یکبار مصرف طرح قلب یا گرد بخر ژله رنگ تم تولد درست کن . پسر بچه تم آبی و سفید و فیروزه ایی اینا قشنگ میشه . شام زرشک پلو با مرغ . سوپ خامه . برای نیز تولدم که ژله و کیک و میوه و پفیلا و تخمه و .... هرچی در توانته 

یک سالشه تولد خانوادگیه وخرجشم متوسط باشه دیگه چون خودش زیاد چیزی متوجه نمیشه که نیمخوام خیلی ریخت و ...

الهی خدا حفظش کنه،خب عزیزم میتونی یه تولد ساده اما شیک بگیری براش مثلا یه کیک کوچولو شمع وحالا چیزایی واس تزیین،یه هدیه دوچرخه کوچولو یانمیدونم چیزی ک مدنظرخودته یه عصرونه درست کنی  واس مهمونای خانوادگیتو....اگ راجب این و اینک چطوری تولد بگیری میخوایی بدونی بگو ک بهتر راهنماییت کنم اگ هم راجب چیز دیگ نظر میخوایی بازم بگو راهنماییت کنم 

الهی خدا حفظش کنه،خب عزیزم میتونی یه تولد ساده اما شیک بگیری براش مثلا یه کیک کوچولو شمع وحالا چیزای ...

درمورد بادکنک واینا نمیدونم چه رنگی بهتره مثلا بادکنکای زیاد خوبه یانه خیلی دوست ندارم بعد تولد یه عالمه وسیله بمونه رودستم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙