2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا شدین ؟ بگو تا دلت آروم بگیر خواهری

نه عزیزم جدانشدیم میخاست بره قاچاقی سوییس توراه گیرافتاده دست پلیسه فک کنم اینم مطمین نیستم نمیدونم کجاست ۲۰روزه ازش خبری ندارم حالم عین دیونه هاست

خیلی سخته بسپارش به خدا. خانواده اش نرفتن ازش خبری بگیرن 

نه عزیزم جایی نیس ک بتونن برن داداشش میگه ب من زنگ زده گفته منو بردن کمپ ولی من باورم نمیشه میگم نکنه برای دلخوشی من وپسرم این حرفومیگن .ازدست هیچکس کاری برنمیاد جزلطف خدا و دعای شما مهربونها

نه عزیزم جایی نیس ک بتونن برن داداشش میگه ب من زنگ زده گفته منو بردن کمپ ولی من باورم نمیشه میگم نکن ...

انشالله خدا خودش نگهدارش باشه از خطر دور باشه  بسپارش به خدا براش دعا بخون راستی یه کاری هم میگم انجام بده آرومت می‌کنه  بشین با امام حسین دردل کن مشکلتون رو بهشون بگو حتی شده گریه کن مطمن باش مشکل حل میشه عزیزم