2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرچ کن تاپیک حلقه معده مایی عمل کرده ها اونجان

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
ممنون سرچ میکنم نمیاد میشه لینک بذاری عزیزم

قبلا امتحان کردم لینک نمیاد چطور نمیاد تو نت سرچ کن دوباره 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

عزیزم من حدودا دو سال پیش با دکتر میر حسینی اسلیو کردم 38 کیلو وزن کم کردم و خداروشکر از نتیجش خیلی راضیم

دکتر محسن میر حسینی رو سرچ کنید جزو جراح های برتر و متخصص جراحی اسلیو و بای پس معده و جراحی های چاقی در تهران هستن
شماره تماسشون : 09384609212

https://fitteb.com/

فرق اینای که گفتی تو چیه ؟

اسلیو : مناسب برای افراد حجیم خوار ، تاثیر کمتر بر روی کاهش وزن داره ، هزینه عمل پایین تر ، مدت زمان بستری کمتر (1 شب) ، احتمال اختلال ویتامینی بعد از عمل کمتر ، زمان عمل جراحی و بیهوشی کمتر ، میزان جذب مواد غذایی بیشتر و دستگاه گوارش دستکاری نمیشه

بای پس : مناسب برای افراد ریزه خوار ، کاهش وزن بیشتر نسبت به اسلیو ، هزینه بیشتر نسبت به اسلیو ، مدت زمان بستری بیشتر (2 شب) ، احتمال به وجود اومدن اختلالات ویتامینی گذرا ، مواد غذایی بیشتر دفع میگردد ، تغییراتی در دستگاه گوارش ایجاد میشود