ز_غوغای_جهان_فارغ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2618 عنوان شهریه پیراپزشکی خودگردان آزاد چقدره؟؟ 225 بازدید | 20 پست کسی خودش یا اطرافیانش پیراپزشکی خودگردان ازاد خوندن؟چقدره شهریش؟ ❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَفَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜 1402/06/18 | 23:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
purple__rose عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 10975 امسال تقریباً بیست تومن پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست
ز_غوغای_جهان_فارغ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2618 امسال تقریباً بیست تومن سال چندمته؟کدوم رشته و کدوم دانشگاه میخونی؟ ❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَفَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
zahrabano1 عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 8873 پارسال ترم یک پرستاری حدودای ۱۵ بوده هرچقدر واحدات بیشتر بشه و واحد عملی داشته باشی شهریه بیشتر میشه هرسال هم یه افزایش کلی داره هزینه ها
ز_غوغای_جهان_فارغ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2618 بستگی به ترم و واحد هات داره تقریبی میخوام بدونمخودت خودگردان ازاد میخونی؟ ❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَفَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
ز_غوغای_جهان_فارغ مدیر استارتر عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 2618 پارسال ترم یک پرستاری حدودای ۱۵ بوده هرچقدر واحدات بیشتر بشه و واحد عملی داشته باشی شهریه بیشتر میشه ... ازاد عادی یا خودگردان؟خودت ازاد خودگردان میخونی؟ ❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَفَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
شهریارجم عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 570 پارسال ترم یک پرستاری حدودای ۱۵ بوده هرچقدر واحدات بیشتر بشه و واحد عملی داشته باشی شهریه بیشتر میشه ... بالای بیست تومنه با کتاب ها وجزوه ها من دولتی بودم ولی دوست پیرا بود با جزوه و کتاب ۱۸تومن درمیوند
پرنسس_فلورا عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 10465 ازاد عادی یا خودگردتن؟ فک نکنم بیست تومن هم بشه از ۱۶ تومن شروع میشه احتمالا توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!
شهریارجم عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 570 تقریبی میخوام بدونم خودت خودگردان ازاد میخونی؟ خیر دندانپزشکی بوعلی بودم رفتم قم
zahrabano1 عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 8873 بالای بیست تومنه با کتاب ها وجزوه ها من دولتی بودم ولی دوست پیرا بود با جزوه و کتاب ۱۸تومن درمیوند اره خومثلا اونا غذاشون پرسی ۴۰ تومنه اگه اشتباه نکنم کلا هزینه هاشون بیشتره
purple__rose عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 10975 سال چندمته؟ کدوم رشته و کدوم دانشگاه میخونی؟ من نمیخونم اما از جای مطمئن این اطلاعات رو گرفتم پرستاری یکم شهریش بیشتره از باقی پیراهاهر چند اینکه خودگردان کدوم دانشگاه بخونی هم مهمه طبیعتاً کیش و ....گرون تر در میاد پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست