2777
2789

فردا صبح نوبت عمله دس و پام داره میلرزه ار استرس میشه از روز عمرتون بگین خوب بود درد داشتین یان

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
درد که داری حقیقتا اولش سخته ولی بعدش عالی میشه  عطسه خمیازه هاتو خواست باشه سعی کن کهخیلی م ...

میشه دردش بگی ب چ شکله گلم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن اصلا نمیفهمی.. میخابی بیدار میشی تمومه درد نداره

بینیت گوشتی بود گلم

بعد عمل گلو درد شدید داشتم دماغم ذوق میزد بعدش دیه باند در آورد درد داشت و یک بخیه تامان

چ باندی گلم

بینیت گوشتی بود گلم

یذره وقتی بهوش اومدم سوزش داشتم ک مسکن زد در کل اونجوری نیس ک درد داشته باشیو اینا 

ولی اصلا گریه نکن تا یه ماه بعد از عمل حداقل.. من گریه کردم ورم. کرده دماغم

من خودم ب همه انژی میدم نترس ولی خودم قبل عمل پهن شدن رو تخت 😂😂😂

من عادت بدی دارم وقتی معدم ضعف کنه بی حال میشم

۱۰ ساعت گشنه بودم این هیچ ۴ ساعت دیگه هم روش چون تعداد زیاد بود زمان عمل زیاد ..فکن ۱۴ ساعت 

فشارم افتاد ..پرستارا میگفتن ناز میکنی😐😑

بلد هم نبودن سرم بزنن....۵ بار سوراخ سوراخم کردن

بار آخری کلن از حال رفتم ..هیچی دیگه سرم زدن پام زدم به دیوار ...تا حالم جا اومد ...

بعد عمل هم تف تو شانسم ..ب لوله های بیهوشی حساسیت داشتم ..دهنم تاول زد گلوم ...تا ۴ روز آبم بزور میخوردم

خلاصه خواهر شانس باید داشته باشی 

دیگه کلن پشت دستم داغ کردم 😬😬

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
من خودم ب همه انژی میدم نترس ولی خودم قبل عمل پهن شدن رو تخت 😂😂😂 من عادت بدی دارم وقتی معدم ضعف ...

ای وای جدی