2777
2789

از 4 ماهگی دکتر بهم دستورش داد چقدر شروع کنم و چند قاشق طبق همون میدادم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از 4 ماهگی دکتر بهم دستورش داد چقدر شروع کنم و چند قاشق طبق همون میدادم

بعدش مشکل گوارش نگرفت میگن قبل شش ماهگی ب بچه بدیم مشکل گوارش پیدا میکنه   اوایل چ غذاهایی بهش میدادی ؟ 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعدش مشکل گوارش نگرفت میگن قبل شش ماهگی ب بچه بدیم مشکل گوارش پیدا میکنه   اوایل چ غذاهایی ...

نه بابا هیچ مشکلی تازه مشکل رفلاکسش هم خوب شد زیر نظر دکتر بود دیگه دکترشفوق تخصص گوارش کودکان بود گفت از 4 تا 6 ماهگی هر وقت بچه نیاز داشته باشه به غذا باید شروع کنی گفت حرف بهداشت هم گوش نکن که میگه شروع نکن الانم بچم 3 سالشه هیچ مشکلی نداره خداروشکر

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چقدر فاصله می‌دادید با شیر؟ 

دکتر به من گفت هر بار خواستی غذا بدی اول حسابی با شیر سیرش کن تا یکسالگی وزنش با شیر میگیره بعد غذا بده بعد شیر منم همین کارو میکردم گفت ولی بعد یکسال اولویت با غذاست

منم از پایان چهار ماه شروع کردم روزی شیش قاشق غذاخوری بهش میدم.

به من گفته بود روز اول یه قاشق مربا خوری روز دوم دو تا روز سوم سه تا تا 7 روز بعد 7 روز 7 تا قاشق مربا خوری صبح بده7  تا شب منم میدادم

به من گفته بود روز اول یه قاشق مربا خوری روز دوم دو تا روز سوم سه تا تا 7 روز بعد 7 روز 7 تا قاشق مر ...

به منم همینجوری گفت من الان شیش تا قاشقم از فردا میشه هفت اما من یادم رفت ازش بپرسم هفت تا قاشق کوچیک یا بزرگ. شیر الان بهش یه ربع میدم چون بیشتر بخوره بالا میاره بعدم حداقل ۴۰ دقیقه صبر میکنم و اندازه پنج شیش تا قاشق کوچولو بهش فرنی میدم.شما شکر هم می‌زدی به فرنی؟

به منم همینجوری گفت من الان شیش تا قاشقم از فردا میشه هفت اما من یادم رفت ازش بپرسم هفت تا قاشق کوچی ...

به من گفت قاشق مربا خوری 

اره یه کوچولو شکر میزدم

و اینکه کی شروع کردی حریره بادومو؟

رفلاکس داره اصلا بادام بهش نده من دادم دکتر اینقدر دعوام کرد گفت بادام برای بچه رفلاکسی سمه چرا دادی

به من گفت قاشق مربا خوری  اره یه کوچولو شکر میزدم

پس من زیادی داشتم میدادم تا الان🤧 راستی شما گفتی ظهر و شب؟ یعنی هفت تا قاشق ظهر هفت تا شب؟ یا کلا هفت تاقاشق رو نصف میکردی نصفشو ظهر نصفشو شب؟

پس من زیادی داشتم میدادم تا الان🤧 راستی شما گفتی ظهر و شب؟ یعنی هفت تا قاشق ظهر هفت تا شب؟ یا کلا ه ...

7 تا قاشق شب قبل خواب گفت بهش بده که راحت بخوابه چند ساعت و 7 تا هم صبح بعد از بیدار شدن میدادم بهش