2777
2789
عنوان

دوستان کسی میدونه واکسن گارداسیل خارجی رو از کجا میتونم بگیرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 28 پست
ماشالله چقدتقاضابرای زدن ابن واکسن زیادشده😔😔 آدم نمیدونه خوشحال باشه ازبالارفتن سطح آگاهی  ی ...

باید ناراحت باشیم ک همه کشورا رایگان از ۱۲ سالگی تزریق می شه ولی ما ایرانیا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ناراحت باشیم ک همه کشورا رایگان از ۱۲ سالگی تزریق می شه ولی ما ایرانیا نه 

چی بگم والا موندم تواشک ولبخندوآه 🫢

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
یعنی ایرانی از خارجی بهتره

زمانی ک تحریمه بله. 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
روابط دیگران ب ما ربطی نداره قبل از ازدواج هم دکترا می گن بزنید  

بهتر اینه مثل سایر واکسنها رایگان بهداشت بزنه چون تو اکثر کشورها میزنن

قبل ازدواج میگن بزنید چون احتمال میدن طرف مقابل قبل ازدواج یه شیطنتی کرده باشه و با رابطه ی جنسی ب هم انتقال بدن

بهتر اینه مثل سایر واکسنها رایگان بهداشت بزنه چون ت و اکثر کشورها میزنن قبل ازدواج میگن بزنید چون ...

اره بعد از کجا معلوم به هم پایبند باشن شاید اقا بعد ازدواج ویروس گرفت با خیانت.دوست من کلینیک پوست و مو کار می کرد می گفت یه اقایی اومده زگیل تناسلی داشت متاهل هم بود چند سال ؛دکتره می گفت بیچاره خانومش فقط

سلام دوستان عزیز واکسن گارداسیل ۹ظرفیتی فرانسوی موجود داریم صددرصد اورجینال هست..خودم ماما هستم و طبقنیاز همکارا این واکسن رو وارد کردم و به مطب ها فروش داریم هر کسی خواست به شکل تک با قیمت ۸۸۵۰ بفروش میرسه

برای تهیه میتونید با شماره ۰۹۱۹۲۵۵۶۱۸۱ تماس بگیرید