2777
2789
عنوان

طریقه مصرف فلوکونازول

192 بازدید | 9 پست

دوستان من تجویز پزشکم برای عفونت قارچی واژن، هر ۵ روز یکبار یه عدد فلوکونازول ۱۵۰ بود که من به اشتباه چهار روز روزی یک عدد خوردم، به نظرتون برای کبدم مشکلی پیش میاد یا کلا خطرناکه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا

دکتر من ۳عدد

یک روز درمیون میداد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
دوز۱۵۰؟

بله

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اشکال نداره 

دیگه خوردی

من‌یادمه یکبار دکتر بهم‌داده بود

تا ۴ روز یا پنج روز روزی یه دونه

بعدش شد هفته ای یک عدد تا ۳ ماه

تازه هم من هم همسرم داده بود

و خدایی که به شدت کافیست.
اشکال نداره  دیگه خوردی من‌یادمه یکبار دکتر بهم‌داده بود تا ۴ روز یا پنج روز روزی یه دونه ب ...

ممنون عزیزم خیالم یکم راحت شد، پس تجویز روزی یک عدد هم میکنن

ممنون عزیزم خیالم یکم راحت شد، پس تجویز روزی یک عدد هم میکنن

اره نگران نباش

بسته به مقدار عفونت داره

خیلی از دکترها میگن تا چند روز اول روزی یکی بخور

بعدش هفته ای یکی

و خدایی که به شدت کافیست.