2777
2789
عنوان

فردا مدرسه داره....

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 24 پست
دختر شما فردا با چادر میره؟

چادر نداره اما برخلاف خیلی از همسن های خودش حتی یه رژ لب هم نمیزنه ،به قول دوستاش کاملا نچرال هست ،مانتویی هست اما طبق سلیقه خودش ساده و سنگین و شیک ،روز ثبت نام هم معاون گفت معلومه دختر سنگینیه ،اما خوب تاکید به پوشش چادر داشت ،فکر کنم باید بخرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم ۳۰ ساله آخه مدرسه میره😁😁 ممنون از نظرت،آخه این خواهرزاده من باهم خیلی راحته بخاطر همین هر مو ...

خواهش میکنم

به خاطر نحوه نوشتن و تایپک های دیگه ات گفتم، نه تایپک الانت عزیزم😊

نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید

مبشه بگید فرقش با مدارس دیگه چیه چه امتیازایی داره

من خودم تو مدرسه دولتی تدریس می کنم ،امروز آمار پایه هفتم هشتم نهم ما شد ۷۰۵نفر به اضافه اینکه هفتاد نفر تو مدرسه افغان داریم ،الان تو مدرسه دخترم کلا دو تا کلاس تجربی هست ،امکاناتش خوب بود ،چون زیر نگاه اداره هست ،درسته همه چی به خود بچه بستگی داره اما خوب محیط هم شرطه،نه اینکه صد در صد بی نقص باشه اما به نسبت بقیه دولتی‌ها بهتره.

واقعا‌ با این قانوناشون بچه ها خیلی اذیت میشن دلم براشون میسوزه😥

یه چیز خدمتت بگم ما تو مدرسمون اجبار چادر نداریم اما خدا شاهده خودم ده بار دیدم دختر پایه هشتم نهم تو خیابون همون شلوار مدرسه رو می کشه پایین چیز دیگه می پوشه و این خیلی قشنگ نیست ما باید به بچه یاد بدین پوشش متناسب با سن و قوانین هر جایی رو

من جای خواهر زادت بودم اون کسی که گفته باید چادر سرکنین جر میدادم میگفتم به تو ربطی نداره که چادر سر ...

من خودمم اصلا دوست ندارم این مدارسو همینطور خیلی از قوانینشو

اما به هر حال قانون مدرسه اس و از اول هم میدونست

و میتونست مدرسه دیگری ثبت نام کنه ،حالا که ثبت نام کرده

یعنی قوانین رو پذیرفته و باید بهش عمل کنه

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
آهان‌ عزیزم  من کلا عادت دارم به اینجور تاپیک زدنم‌‌ 🙂 متاسفانه خیلی ها زود قضاوت میکنن....

باشه قشنگم

قصدم قضاوت نبوداا، ببخشید اگه اینجوری بنظر اومد

نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید