2777
2789
عنوان

واقعا انقد حجم میخواااد؟؟؟؟📸

393 بازدید | 23 پست

حافظه گوشیم پر شده بود بعد داشتم نگا میکردم روبیکا ۵۲ گیگابایت حجممم دااااره!!!!! 

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲

خیلی هم مزخرفههه اصلا نصبش نکن

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم مزخرفههه اصلا نصبش نکن

من هر فیلمی رو که بخوام اینجا داره تو کانال هاش دانلود میکنم سریع میاد،مجبورم بخاطر سریال هام وگرنه سریع پاکش میکردم

چرا عاقل کند کاری،که باز آرد پشیمانی🫴🏻                              من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم🫂🥲
باورم نمیشه🤐🤐

اون حجم خود برنامه نیست بلکه چیزی که داخلش باز شده شده ۵۲ گیگ

حافظه پنهانش رو توی همین قسمت پاک کنی حافظه ت اوکی میشه

البته از خود داخل برنامه هم میتونی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
واای خداراشکر من مشکل حجم و حافظه و غیره ندارم ، خییلی درد بدیه 🥲🥲

منم چن ساله اصلا نداشتم تا الان

من هر فیلمی رو که بخوام اینجا داره تو کانال هاش دانلود میکنم سریع میاد،مجبورم بخاطر سریال هام وگرنه ...

فیلمایی که دانلود کردیو پاک کن از حافظه روبیکا درست میشه فک کنم

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓
اینقد حجم نداره .۵۲گیگ از گوشیتو اشغال کرده بخاطر چیزایی که دانلود کردی و هنوز تو حافظش هست پاک نکرد ...

آهااا ینی از داخلش باید چیزایی که داره رو حذف کنم مثلا کانال اینا؟

اون حجم خود برنامه نیست بلکه چیزی که داخلش باز شده شده ۵۲ گیگ  حافظه پنهانش رو توی همین قسمت پ ...

چجوریه حافظه پنهانش کجاس

آهااا ینی از داخلش باید چیزایی که داره رو حذف کنم مثلا کانال اینا؟

نه عزیزم حافظه پنهانتو یعنی کل فیلمایی که قبلا دانلود کردی و دیدی ولی از روبیکا پاک نشدن

باید بری تنظیمات اونجا پاک کنی

واسه من الان نگا کردم ۱.۸۳گیگابایت هست

عه

پس حتما بخاطر فیلمایی که دان کردم