2777
2789

کسی تا حالا تجربه داشته؟ برای عروسی فامیل نزدیکمونه و موهامون ارثی کم پشته خیلی راها رو رفتم موهام زیاد فرقی نکرده به نظرتون شینیون چه مدلی خوبه؟ قد مو تا روی شونه ولی خیلی کم پشت مخصوصا جلوی سر

نگران نباش پوش میدن درست میکنن معلوم نمیشه

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

نگران نباش عزیزم یه ارایشگاه خوب برو ازقبلش موهاتو نشونش بده نه اینکه همون روز بری بعد خودش راهنماییت میکنه که اگه ابزاری لازم بود تهیه کنی یااگه خودش خواست مویی بهت اضافه کنه درجریان باشه.که همرنگ موهات برات تهیه کنه.این چیزا اصلا الان نگرانی نداره فقط ارایشگرت باید ماهرباشه وبروز کارکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزیزم یه ارایشگاه خوب برو ازقبلش موهاتو نشونش بده نه اینکه همون روز بری بعد خودش راهنمایی ...

آره خودمم بیخیال پولش شدم گفتم بذار درست حسابی خرج کنم یه شبه دیگه ولی بیشتر اعصابم از حرف اطرافیان خورد میشه که هی میگن موهات چرا انقد کمه

نگران نباش عزیزم یه ارایشگاه خوب برو ازقبلش موهاتو نشونش بده نه اینکه همون روز بری بعد خودش راهنمایی ...

اره متاسفانه مردم همیشه حرف براگفتن دارن .بیخیال شین .الان اینقدر همه چی پیشرفت کرده که این دیگه غصه خوردن نداره.