2777
2789

خیلی ها خودشون عمل نمیکنند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله غالبا خودم بهشون عمل کردم دیدم کاربردیه پیشنهاد میدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من اینجا و هرجا چیزی میگم که خودم قطعی ازش نتیجه دیده باشم.چون بارها برام پیش اومده چیزی به من گفتن که باعث شده وصعیتم بدتر بشه بعد که به طرف گفتم خیلی شیک میگه من که نمی دونستم فقط شنیده بودم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

من عادت کردم تو هر شرایطی که قرار می گیرم

با خودم می گم فکر کن یه نفر این و الان تاپیک زده چه پستی میذاشتی

بعد راحت راه حل و پیدا می کنم خیلی جالبه و حال میده بخدا

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

مشخصه که نه بنا به شرایط طرف مقابل پیشنهاد میدم.

بفرض مثال من شاید شوهرم دیوص بود میتونم جدا میشم ولی خانومی که نمیتونه یجور دیگه کجدار مریض باید راه بیاد.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
مثل یه روانپزشک حرف میزنم مثل یه روانی عمل میکنم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدا خیرت بده. چه قدر خندیدم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ی جاها جوانتر ها میان میگن اگه فلان سن بودید چیکارا میکردید و ‌چ کارا نمیکردید اون موقع راهنمایی کردن ی مدله 

ی موقع ها از تجربه هامون میگیم کارایی ک  کردیم و نتیجه مثبت بوده

ی وقتا فقط میشه ارزوی موفقیت کرد و دعای خیر 

ی وقتا یجوری  حرف میزنیم شاید ب نظر خیلی تلخ و گس بیاد ولی شرایط ایجاب میکنه تا طرف ب خودش بیاد شاید کمکی بشه