2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علمیش میشه(قد پدر+قد مادر)تقسیم بر۲. برای پسر +۶ برای دختر-۶ البته این تقریبی هست از دکتر شنیدم

غلطه ۱۰۰۰ تا مثال تو واقعیت داریم میبینیم که غلطه

من خودم از خوهرم چند سانت بلندترم

دقیقا پدرشوهر ۱۹۰ مادرشوهرم ۱۶۰ همسرم ۱۷۰ اینا همش چرته به ژنتیکش بستگی داره

فقط ژنتیک نیست خانواده من همه قد بلندن 

خواهرم 175

برادرم 190 

186

من 166

ژنتیک 😕😕 

تغذه 😉😉

خواهر برادرام تغدیه شون خوب بوده بادام و سنجد زیاد میخوردن

من نه

فقط ژنتیک نیست خانواده من همه قد بلندن  خواهرم 175 برادرم 190  186 من 166 ژنتیک 😕😕& ...

صد در صد اینم مهمه ولی منظور من محاسبات ریاضی بود که درست نیست

تو یه خانواده دوقلو هست یکیش بلنده یکیش کوتاه

اینجوری که 😐میشه ۱۷۰

نه جانم باور کن عوامل مختلفی وجود داره تو سن بلوغ که خب هورموناشون فعال میشه هرچقدر بتونه بقول معروف دست به خودارضایی نزنه و غذاهای سالمی بخوره میتونه خیلی راحت رشد بکنه چون مرد بعد هر خودارضایی کلی مواد معدنی مورد نیاز رشد قدی و عضلانی رو از دست میده من مطالعات زیادی در اینباره داشتم و در کل نمیشه یه چیز قطعی گفت

صد در صد اینم مهمه ولی منظور من محاسبات ریاضی بود که درست نیست تو یه خانواده دوقلو هست یکیش بلنده ی ...

درسته یه عزیزی بهم گفت تو پزشکی هیچ جمع دوعدد مثل هم نمیشه مثلا دو با دو یه بار میشه چهار یه بار میشه پنج