2777
2789
عنوان

ایده بدید

17 بازدید | 1 پست

سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه

من امسال دیپلمم رو گرفتم و قراره این یکسال رو استراحت کنم و سال دیگه برم دانشگاه

چون حوصلم سر میره تصمیم گرفتم تدریس خصوصی پایه های ابتدایی توی خونه انجام بدم هم سرگرم بشم و هم به یه درآمدی برسم ولی ایده ای واسه ی متن استوری ندارم که تبلیغ کنم اگه کمکم کنید ممنون میشم

باید جاهای عمومی تو محلتون بسپاری تبلیغ کنن.. مسجد،بسیج،جلسات قران و جلسات زنانه،ارایشگاه و لوازم تحریری ها و... کاغذ چاپ کن بده بزنن ،یا لوازم تحریری ها تو خرید بچه ها تو نایلون هاشون بزاره.. اولیایی که نیاز بدونن و اهل هزینه کردن باشن و به خونتون نزدیک باشن استقبال میکنن.. اگر بتونی تو محیط بسیج ،مسجد و.. اموزش بدی بهتره تا خونه.. انقدر دزد زیاد شده طرف میاد خونه ادم برای هر کاری.. قشنگ یاد میگیره تو این خونه چه لوازم برقی هایی هست چه چیزای با ارزشی هست میرن میگن دزد راحت میاد خالی میکنه.. همسایه روبرویی ما کارگر گرفته بود برای نقاشی و تعمیرات و بنایی و.. همه ناشناس و غریبه.. بعد چند وقت بنده خدا میره بیرون خرید..۳،۴ نفری ریخته بودن قفل رو شکسته بودن تلویزیون ال جی داشت لوازم برقی اشپزخونه ،پول وطلا تو ۱ دقیقه موقع غروب بود..خالی کردن فرار کردن..تا همسایه ها بفهمن اینا کین ! دزدن یا فامیل و مهمون.. گازشو گرفتن و فرار..

هر غریبه ای رو نمیشه تو خونه راه داد..به این مورد هم توجه کن..